Skip to main content

Φθινόπωρο 2020: 4 τάσεις σε εσώρουχα και fashion tips!

Τολμήστε να συνδυάσετε τα δικά σας αγαπημένα εσώρουχα με διαφορετικές υφές, τυπώματα και στυλ για αξέχαστες chic εμφανίσεις.

Μπορεί η ζέστη να επιμένει, ωστόσο η φθινοπωρινή διάθεση βρίσκεται ήδη στα ύψη. Ανακαλύψαμε τα δικά σας αγαπημένα εσώρουχα και σας τα παρουσιάζουμε! Τολμήστε να τα συνδυάσετε με διαφορετικές υφές, τυπώματα και στυλ για αξέχαστες chic εμφανίσεις.

Φυσικές αποχρώσεις: Σουτιέν με μερική επένδυση σε ροζ της πούδρας, σάπιο μήλο, γήινους τόνους σε καφέ διαβαθμίσεις και φιλικά προς το δέρμα υλικά. Ιδανικά για καθημερινή χρήση, τα αγαπάτε γιατί είναι διακριτικά και αποτελούν must-have για άνετες εμφανίσεις όλη τη μέρα. Φορέστε τα κάτω από ανοιχτόχρωμα ή λευκά ρούχα για απόλυτη αίσθηση ελευθερίας και διακριτικότητας.



Your favorite: https://www.astratex.gr/soytien-spacer-3d/ Σουτιέν Spacer 3D με ειδική τεχνολογία που επιτρέπει στο σουτιέν να προσαρμόζεται στις καμπύλες του σώματος.

Ψυχροί τόνοι: Όταν το φθινόπωρο παραχωρεί τη θέση του στο χειμώνα, οι ψυχροί τόνοι γίνονται πρωταγωνιστές - φέτος επιλέξτε εσώρουχα σε μπλε, λαδί ή γκρι χρώματα. Δοκιμάστε τα σουτιέν σε bardot γραμμή για πλούσιο αποτέλεσμα  κάτω από φορέματα, στράπλες τοπάκια ή σακάκια, που το αφήνουν να φαίνεται διακριτικά.

Your favorite: Σουτιέν Karina χωρίς ενίσχυση, για πλούσια στήθη

Ακαταμάχητη θηλυκότητα: ποια μπορεί να αντισταθεί σε ένα διαχρονικό δαντελένιο σουτιέν; Αθώο άσπρο, κλασικό μαύρο ή εκρηκτικό κόκκινο η δαντέλα έχει έρθει για να μείνει και να σας συνοδεύσει σε κάθε δυναμική εμφάνιση. Επιλέξτε bralette για στιγμές χαλάρωσης ή bardot γραμμή για ένα μπούστο που θα συναρπάσει. Συνδυάστε με ένα διάφανο τοπ ή σακάκι για δυναμικές εμφανίσεις το βράδυ.



Your favorite: Σουτιέν Angelia New Η αγαπημένη σας δαντέλα σε κολακευτική γραμμή και τρία αγαπημένα χρώματα.

Πρακτικότητα και άνεση: Σουτιέν χωρίς ενίσχυση, ειδικά για μεγάλα στήθη. Φαρδιές τιράντες με ελαφριά επένδυση που ανακουφίζουν την πλάτη από το βάρος του στήθους, ενώ ταυτόχρονα παρέχουν την στήριξη που χρειάζεστε καθημερινά, γι’αυτό και τα προτιμάτε! Ιδανικά για όλη τη διάρκεια της μέρας, φορέστε τα με κάθε ρούχο και ξεγνοιάστε.



Your favorite: Σουτιέν Alexandra χωρίς επένδυση που μικραίνει το στήθος Διακριτικό και εκλεπτυσμένο σχέδιο που δεν χορταίνετε να φοράτε!

Ανακαλύψτε τη δική σας αγαπημένη φθινοπωρινή διάθεση και νιώστε άνετα στο σπίτι, τη δουλειά ή τις στιγμές χαλάρωσης.