Skip to main content

Γαβριηλίδης(ΕΠΟ):Τελικός ΠΑΟΚ-Άρης ίσως στο Καυτανζόγλειο και με κόσμο

Ο πρόεδρος της επιτροπής του θεσμού μίλησε για την επικείμενη κλήρωση της ημιτελικής φάσης, τον μεγάλο αγώνα του Μαΐου και την έδρα διεξαγωγής του.

Για την επικείμενη κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδος, τον τελικό και την έδρα διεξαγωγής του μίλησε στον ρ/σ «Metropolis», ο Μάνος Γαβριηλίδης.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της επιτροπής του θεσμού άφησε να εννοηθεί πως ίσως αν το ζευγάρι ήταν ΠΑΟΚ-Άρης, να υπήρχαν πιθανότητες ώστε το μεγάλο παιχνίδι του Μαΐου να διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο Στάδιο και με την παρουσία οπαδών των δύο ομάδων.

Αρχικά ο κ. Γαβριηλίδης ανέφερε για την κλήρωση του κυπέλλου: «Εμείς δεν βάζουμε παγάκια στις κληρώσεις. Τα μπαλάκια της κλήρωσης είναι υπό την επίβλεψη μου μέχρι την ώρα της κλήρωσης. Δεν υπάρχει αστερίσκος για την κλήρωση όλες οι ομάδες. Οι ημιτελικοί θα γίνουν σε δύο ημέρες, δεν υπάρχουν θέματα με την κλήρωση. Οι πρώτοι αγώνες με τους δεύτερους έχουν μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους εξαιτίας των αγώνων που υπάρχουν στο πρόγραμμα από πριν. Πάντα εξετάζουμε τις διαθέσιμες ημερομηνίες ώστε να μπορούμε να έχουμε μία ομαλή διεξαγωγή».

Αναφορικά με την πιθανότητα τελικού μεταξύ ΠΑΟΚ και Αρη υπογράμμισε: «Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι ο τελικός θα γίνει στο Καυτατζόγλειο καθώς δεν ξέρουμε αν έχει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Νομίζω ότι θα πρέπει να γίνει η κλήρωση και μετά να δούμε το που θα γίνει ο τελικός και υπό ποιες συνθήκες. Σε όλα τα υπόλοιπα σενάρια, εκτός από το ΠΑΟΚ-Αρης, ο τελικός θα γίνει στο ΟΑΚΑ, και πάντα με κόσμο. Είναι μεγάλο πρόβλημα να μην υπάρχει κόσμος στο γήπεδο. Είναι κοινή επιθυμία της πολιτείας και της ΕΠΟ να γίνει με κόσμο ο τελικός».