Skip to main content

Γεωργία Μπίκα: Ευχαριστώ για την αγάπη σας, ελπίζω να βρω το δίκιο μου (vid)

Η 24χρονη Γεωργία Μπίκα μετέβη στο τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου προκειμένου να καταθέσει για το τι συνέβη με τον δικηγόρο Θεόφιλο Αλεξόπουλο.

«Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας. Η αγάπη που έχω λάβει είναι απίστευτη. Με έχει συγκινήσει πάρα πολύ. Ελπίζω να βρω το δίκιο μου»».

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της 24χρονης που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σέ σουίτα ξενοδοχείου τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς κατά τη μετάβασή της στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου το πρωί της Παρασκευής.

Η νεαρή, που έφτασε στο Τμήμα λίγα λεπτά πριν τις 10 με τον δικηγόρο της Θανάση Ζιώγα, αναμένεται να δώσει κατάθεση στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης σε βάρος του δικηγόρου Θεόφιλου Αλεξόπουλου.

Η κοπέλα κατήγγειλε πως ο δικηγόρος, που συνόδευε τον 27χρονο κατηγορούμενο τής επιτέθηκε φραστικά.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να ερευνηθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της απόπειρας παράνομης βίας από πλευράς του δικηγόρου.

Αργότερα στη μέρα η νεαρή θα περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας για συμπληρωματική κατάθεση.

Η καταγγελία της 24χρονης

«Στο τμήμα ήμουν μόνη μου. Ανυπεράσπιστη. Δεν είχα τον δικηγόρο μου γιατί έλειπε σε ταξίδι. Υπήρχε μόνο η αντίθετη πλευρά. Υπήρχε και ο δικηγόρος τους, ο οποίος μου επιτέθηκε κιόλας. Οι αστυνομικοί τον έβγαλαν από την αίθουσα γιατί μου απηύθυνε τον λόγο και προσπαθούσε να με κάνει να κάνω πίσω. Προσπαθούσε να μου φορτώσει ευθύνες, ότι ξέρει πράγματα και να το αφήσω γιατί δεν είναι έτσι όπως τα λέω. Προσπαθούσε με τα λόγια του να με κάνει πίσω. Κι εγώ ήμουνα μόνη μου φυσικά και στην κατάσταση την οποία ήμουν προσπαθώντας να βρω το δίκιο μου και να θυμηθώ για να με βοηθήσω και είχα και τον κύριο αυτό να μου επιτίθεται», είπε η 24χρονη σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ειδησεογραφικό site.