Skip to main content

Γεωργία Μπίκα σε αστυνομία και ιατροδικαστές: Κανείς δεν μου είπε δώσε δείγμα τώρα

Η 24χρονη Γεωργία Μπίκα μιλώντας διαδικτυακά αναφέρθηκε στη μέρα που έδωσε το δείγμα και τα όσα έζησε μέχρι να δώσει ούρα.

Ακόμη ένα επεισόδιο της υπόθεσης βιασμού της Γεωργίας Μπίκα προστέθηκε, καθώς η 24χρονη ανταπάντησε στους ισχυρισμούς της Αστυνομίας και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε ακόμη: Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Τι λένε ΕΛΑΣ και ιατροδικαστές για τις τοξικολογικές εξετάσεις

Συγκεκριμένα, αργά χθες το βράδυ, η Γεωργία Μπίκα μιλώντας διαδικτυακά -στο Instagram- με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο αναφέρθηκε στη μέρα που έδωσε το δείγμα και τα όσα έζησε μέχρι να δώσει ούρα.

Δεν είχαν δώσει εντολή να μην καθαριστεί το δωμάτιο, δεν μου έδωσαν ουροσυλλέκτες

«Εκείνη την ημέρα πήγα από την πρώτη στιγμή στην αστυνομία, μου πήρε κατάθεση ένας αστυνόμος, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης και ενώ είχα πει ότι ήμουν σε αυτό το ξενοδοχείο δεν είχαν δώσει εντολή για να μην καθαριστεί το συγκεκριμένο δωμάτιο, άλλαξαν βάρδια οπότε ο αστυνομικός που ήρθε είπε ότι "κακώς παίρνετε κατάθεση από την κοπέλα και δεν έχετε διατάξει να μην καθαριστεί το δωμάτιο" και έπειτα έδωσε την εντολή», επισήμανε η 24χρονη.

«Δεν μου έδωσαν ουροσυλλέκτες, μου είπαν ότι εγώ πρέπει να πάω να τους πάρω. Έψαχνα για περίπου 40 λεπτά, δεν μπορούσα να τα βρω γιατί έβλεπα θολά. Έβαλα GPS και με πολύ μεγάλη δυσκολία κατάφερα να βρω φαρμακείο και γύρισα αλλά δεν μου είπαν εκείνη τη στιγμή "δώσε τα ούρα"», δήλωσε στον δημοσιογράφο, κλείνοντας.