Skip to main content

Γεωργιάδης: Καταθέτω αγωγή στον Πολάκη - Θα τα πούμε στο δικαστήριο

«Δεν θα ξαναπαντήσω στον Παύλο Πολάκη ότι και αν ξαναπεί. Η μόνη συζήτηση μαζί του θα γίνει στο δικαστήριο», σημείωσε ο υπουργός.

Αγωγή κατά του Παύλου Πολάκη ανακοίνωσε πως θα καταθέσει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, για τα όσα -όπως είπε- συνεχίζει να του καταλογίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Novartis.

Κατά την ομιλία του στη Βουλή μετά τη σημερινή επανέναρξη της συζήτησης που είχε διακοπεί χθες μετά το πρωτοφανές επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον κ. Πολάκη, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε μεταξύ άλλων: «Δεν θα ξαναπαντήσω στον Παύλο Πολάκη ότι και αν ξαναπεί. Η μόνη συζήτηση μαζί του θα γίνει στο δικαστήριο, στην αγωγή που καταθέτω».

«Εγώ δεν έχω να φοβηθώ τίποτα απ’ όσα λέει ο κ. Πολάκης. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, τονίζοντας ότι την πράξη αρχειοθέτησης η Δικαιοσύνη τη δίνει μόνο στον ενδιαφερόμενο γιατί περιέχει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. «Το κάνατε για να δείξετε το πραγματικό σας ήθος», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, απευθυνόμενος στον Γιάννη Ραγκούση.

«Η μόνη συζήτηση με τον Πολάκη θα είναι στο δικαστήριο για την αγωγή που του καταθέτω. Θα έρθει στο δικαστήριο να εξηγήσει γιατί ο εισαγγελέας αρχειοθετησε την υπόθεσή μας», κατέληξε ο υπουργός Ανάπτυξης προαναγγέλοντας προσφυγή του στη Δικαιοσύνη για όσα ισχυρίζεται ο κ. Πολάκης.