Skip to main content

Γερουλάνος: Δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα, δεν αποσύρω την υποψηφιότητά μου

Με ανάρτησή του ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής αφήνει να εννοηθεί ότι θα συνεχίσει να τη διεκδικεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Μία ώρα κράτησε η επικοινωνία που είχε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με τον υποψήφιο για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Γερουλάνο και όπως ανακοίνωσε ο δεύτερος, «σήμερα, δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Το διακύβευμα είναι η ενότητα της παράταξης. Θα ακολουθηθούν οι σωστές διαδικασίες», αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν πρόκειται να αποσύρει την υποψηφιότητά του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιώργος Παπανδρέου σκέφτεται να διεκδικήσει την αρχηγία, αρκεί όμως να αποσυρθούν όλοι οι υπόλοιποι μνηστήρες πλην του Ανδρέα Λοβέρδου και στο πλαίσιο αυτό έχει επικοινωνία με όλους όσοι θέλουν να γίνουν πρόεδροι.

Ο κ. Λοβέρδος ρώτησε ευθέως τον κ. Παπανδρέου σε κατ’ ιδίαν συζήτηση που είχαν, εάν επιδιώκει τη χρονική μετάθεση της διαδικασίας ανάδειξης νέου προέδρου με τον τρόπο που κινείται, ωστόσο εκείνος απάντησε κατηγορηματικά αρνητικά. Όλα δείχνουν πάντως ότι θα έχουν και νέα συνομιλία, σήμερα ή αύριο, μέσω zoom.

Με ανάρτησή του πάντως στο Twitter ο κ. Λοβέρδος σημειώνει πως «οι πρώην πρόεδροι Παπανδρέου, Βενιζέλος, Σημίτης, οφείλουν να κάνουν ότι και η πρόεδρος Γεννηματά: Να εγγυηθούν ενότητα και σοβαρότητα στην πορεία προς τις εσωκομματικές εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου».

Διαβάστε - Εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ: Δεν αποσύρονται Λοβέρδος, Ανδρουλάκης, Καστανίδης, Γερουλάνος