Skip to main content

Γεύμα Μητσοτάκη με πολιτικούς συντάκτες στο Παγκράτι (video)

«Αφού δεν έκλεισε η φωνή από τόσες ομιλίες και περιοδείες είμαστε μια χαρά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Το καθιερωμένο γεύμα στους δημοσιογράφος που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας παρέθεσε το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης

Το επιτελείο της ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης επέλεξαν ένα καφέ-εστιατόριο, της πλατείας Προσκόπων στο Παγκράτι, που οι υπουργοί και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τους αρέσει να το αποκαλούν στέκι τους.

Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έφτασε με χαλαρή διάθεση στο Παγκράτι και συνομίλησε με πολίτες και συνομίλησε με δημοσιογράφους, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κρίσιμες αυριανές κάλπες.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αισιόδοξος για το αποτέλεσμα, συνομίλησε και με πολλούς πολίτες που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν, καλώντας τους να δώσουν το «παρών» στις αυριανές κάλπες. Και ενώ η μέρα δεν είναι για πολιτικές συζητήσεις, τα πειράγματα και τα στοιχήματα ανάμεσα στους συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη και τους δημοσιογράφους, για το αποτέλεσμα των εκλογών, έδιναν και έπαιρναν.

«Αφού δεν έκλεισε η φωνή από τόσες ομιλίες και περιοδείες είμαστε μια χαρά», είπε όταν τον ρώτησαν πώς είδε την προεκλογική περίοδο.

Στο τραπέζι ήταν η εκπρόσωπος της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη, ο αν. εκπρόσωπος Γιάννης Μαστρογεωργίου, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου Κωνσταντίνος Ζούλας, η αν. διευθύντρια Κύρα Κάπη και ο υπεύθυνος ξένων μέσων Αργύρης Παπαστάθης.