Skip to main content

Για πεζοπορία στον Όλυμπο πήγε ο Κώστας Καραμανλής

Εξόρμηση στο μαγευτικό και κατάφυτο Βουνό των Θεών, στον Όλυμπο, πραγματοποίησε πριν από μερικές ημέρες ο πρώην πρωθυπουργός

Στην Πιερία βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Κώστας Καραμανλής. Όχι με την ιδιότητα του πολιτευτή, αλλά με αυτήν του... περιπατητή και φυσιολάτρη!

Ο πρώην πρωθυπουργός βρήκε την ευκαιρία για μία μίνι... «απόδραση» στην περιοχή, έβαλε το σορτσάκι του και, παρέα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Εξαγωγέων - ΣΕΒΕ, Γιώργο Κωνσταντόπουλο, τον εφοπλιστή, Γιώργο Προκοπίου, και τον ορθοπεδικό, Νίκο Γκουγκουλιά, έκανε πεζοπορία στον Όλυμπο. Άλλωστε, η ίδια παρέα φαίνεται να επισκέπτεται συχνά το Βουνό των Θεών.

Η παρουσία του κ. Καραμανλή στην περιοχή πυροδότησε κάποια ευφάνταστα σενάρια, σύμφωνα με το olympusmera.gr, καθώς σχεδόν συνέπεσε χρονικά με την επίσκεψη στο βουνό τού γιού του τέως βασιλέως, Νικόλαου.

Έτσι, ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ, με ανάρτησή του στο Facebook την οποία συνόδευε η φωτογραφία των τεσσάρων φίλων, έβαλε τα πράγματα στη... θέση τους, κάνοντας λόγο για σενάρια μυθοπλασίας. 

«Συνήθως δεν απαντώ σε κακεντρεχή σχόλια και κουτσομπολιά όταν αφορούν μόνο εμένα ούτε θυμώνω , τα θεωρώ κουρέλια που ποτέ δεν θα τα φορούσα!

Όταν όμως τα συνδέουν με πρόσωπα που εκτιμώ και αγαπώ έχω υποχρέωση να τα προστατέψω όταν μάλιστα ήταν καλεσμένοι μου στον Όλυμπο και Πιερία!

Ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο εφοπλιστής Γιώργος Προκοπίου και ο ορθοπεδικός Νίκος Γκουγκουλιάς που η προωθημένη φαντασία ορισμένων τον παρομοίασε και συνέδεσε με τον πρώην Πρίγκηπα Νικόλαο πλάθοντας σενάρια μυθοπλασίας …

Παιδιά ηρεμήστε επιτέλους

Η ίδια παρέα επισκεπτόμαστε συχνά τον Όλυμπο

Και το επόμενο ραντεβού μας θα είναι η διαδρομή Παλιού Παντελεήμονα Καλλιπεύκης έτσι για να τα ξέρουν όλα οι ξερόλες!

Α ρε φίλε Νικόλαε εκ Καλιπεύκης ορμώμενε σε έκαναν και Πρίγκηπα Νικόλαο!»