Skip to main content

Για τέταρτη χρονιά η εκστρατεία SAIL FOR PINK στη Θεσσαλονίκη

Την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 το «Άλμα Ζωής» διαδίδει για άλλη μια χρονιά το μήνυμα της πρόληψης και ενισχύει την έγκαρη διάγνωση του καρκίνου του Μαστού.

Για τέταρτη  χρονιά ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης διοργανώνει την εκστρατεία «SAIL FOR PINK», ένα συμβολικό ιστιοπλοϊκό αγώνα με πολλές δράσεις σε θάλασσα και στεριά.
 
Την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 το «Άλμα Ζωής» διαδίδει για άλλη μια χρονιά το μήνυμα της πρόληψης και παράλληλα ενισχύει την επαγρύπνηση των γυναικών για την ευαισθητοποίηση και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του Μαστού. Το «SAIL FOR PINK» φέτος έχει στόχο να ενισχύσει την ελπίδα και να στείλει μηνύματα στήριξης και ζωής σε όλες τις γυναίκες που αγωνίζονται.
 
Σε συνεργασία με όλους τους Ναυταθλητικούς ομίλους της πόλης: ΝΟΘ, ΝΟΑΘ, ΙΟΘ, ΟΦΘ, ΟΘΑ, ΝΑΟΚΘ, τη σχολή ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας “Θανάσης Μπαξεβάνης- Blue Aegean Sailing School”, την Ένωση Ιδιοκτητών Σκαφών Αναψυχής και τη σχολή ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης Μακεδονίας-Θράκης, ανοίγουμε πανιά για ακόμα μια χρονιά στο Θερμαϊκό Κόλπο, στέλνοντας το μήνυμα ότι ο καρκίνος του Μαστού δεν είναι ανίκητος, εάν διαγνωστεί έγκαιρα.

Πρόγραμμσ Εκδηλώσεων

Σάββατο 14 Μαΐου: Pink Cocktail Party
Το Σάββατο 14/5 στην πισίνα του Makedonia Palace με ένα μοναδικό party κάνουμε την έναρξη του Sail for Pink και τιμούμε όλους αυτούς που στηρίζουν το έργο μας!
Στα decks: George Tsakiropoulos
Live: PARTYTURA

Κυριακή 15 Μαΐου:
12:00  Έναρξη συμβολικού ιστιοπλοϊκού αγώνα
12:00 Προσέλευση κόσμου στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Στο σημείο αυτό θα είναι η γραμματεία της εκδήλωσης καθώς και τα περίπτερα φορέων και χορηγών.
Εκεί θα πραγματοποιηθούν δρώμενα στη στεριά καθώς θα είναι δυνατή και η παρακολούθηση του ιστιοπλοϊκού αγώνα.
13:00 «Πορεία Ελπίδας» 2 χλμ με εκκίνηση από το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τερματισμό το Λιμάνι.

Στόχος είναι να φτάσουν όλοι στον τερματισμό του Sail for Pink και να αφήσουν το δικό τους μήνυμα για τις γυναίκες που δίνουν το δικό τους αγώνα για τη ζωή.
 
Οι εκδηλώσεις SAIL FOR PINK τελούν υπό την αιγίδα του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του δήμου Θεσσαλονίκης, του δήμου Καλαμαριάς και του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Την οργάνωση και επικοινωνία έχει η Tsakalou Interactive PR.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η Voria.gr