Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018
x

ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΓΚΑΛΗ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΗΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ

«Ο Νίκος έκανε απίστευτα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Είμαστε διαφορετικοί σαν χαρακτήρες γιατί μεγαλώσαμε σε διαφορετικές κοινωνίες», είπε ο «Δράκος»

Για την προσωπική του ζωή, τις συνήθειες που είχε ως παίκτης αλλά και για τον Νίκο Γκάλη μίλησε στην εκπομπή «Όλα Καλά» του Μακεδονία TV, ο Παναγιώτης Γιαννάκης υπογραμμίζοντας πως αυτός και ο «Γκάνγκστερ» είναι «νοητά αδέρφια».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Άρη:

Σχετικά με το προσωνυμίο «Δράκος»: «Όταν βρισκόταν σε δύσκολη θέση η ομάδα, δεν φοβόμουν να πάρω την ευθύνη να εκτεθώ. Η εικόνα μου θύμιζε κάτι με φωτιές και ενέργεια».

Για την μοναδική σχέση του με το μπάσκετ και την ζωή του: «Απλά έκανα κάτι που μου αρέσει πολύ. Θεωρώ ότι βοήθησα στο να αναδειχθούν τα θετικά που έχει αυτό το σπορ. Από μικρό παιδί, παρότι δεν μπορώ να πω πως δεν γεύτηκα πράγματα, αυτό που με βοήθησε ήταν πως όταν έλεγα οτι θα φύγω, έφευγα. Όταν έλεγα δεν θα πιω, δεν έπινα. Δεν μπορώ να πω ότι ξέφυγα».

Για την γυναίκα και την οικογένειά του: «Ξέρω ότι είχα επιτυχία με την γυναίκα μου. Την γνώρισα νεαρός και φτιάξαμε μία πολύ ωραία οικογένεια. Η κόρη μου μου έχει χαρίσει δύο εγγόνια, νιώθω πολύ γεμάτος. Ο χαρακτήρας μου υπερισχύει και αν δεν ήμουν έτσι, πιθανόν να μην ήμασταν ζευγάρι με την γυναίκα μου».

Για την σχέση του με τον Νίκο Γκάλη: «Ο Νίκος πάντα έκανε απίστευτα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Έξω από το γήπεδο ήταν λιγόμιλητος και παραμένει στην ίδια λογική. Με τον Νίκο πάντα θα είμαστε νοητά αδέρφια. Είμαστε διαφορετικοί σαν χαρακτήρες και είναι φυσιολογικό γιατί μεγαλώσαμε σε διαφορετικές κοινωνίες».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ