Skip to main content

Γιαννούλης για PCR: Εξέθεσαν την κυβέρνηση οι δήμαρχοι Νεάπολης-Συκεών και Χαλανδρίου

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Α' Θεσσαλονίκης τόνισε πως «η κυβέρνηση είναι ανίκανη να διαχειριστεί την υγειονομική και οικονομική κρίση»

«Ζητάμε μία πολιτική αλλαγή όχι για λόγους κομματικού εγωισμού αλλά γιατί καθημερινά αποδεικνύεται πως η κυβέρνηση είναι ανίκανη να διαχειριστεί την υγειονομική και οικονομική κρίση», τόνισε μιλώντας στο MEGA ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Γιαννούλης.

Όσον αφορά το άνοιγμα των σχολείων ο βουλευτής σημειώσε ότι είναι «δογματική η επιμονή της κυβέρνησης στο πρωτόκολλο 50%+1, που δεν προστατεύει μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς από την μετάδοση και διασπορά της Όμικρον».

Ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον βουλευτή, ζητεί «ανοιχτά σχολεία αλλά με ασφάλεια και γι’ αυτό καταθέσαμε συγκεκριμένες προτάσεις οι οποίες ωστόσο αγνοήθηκαν»

Για το θέμα της τιμής των PCR, ο κ. Γιαννούλης υπογράμμισε ότι «εξέθεσαν την κυβέρνηση οι δήμαρχοι Νεάπολης-Συκεών και Χαλανδρίου που εξασφάλισαν διενέργεια PCR με τιμή 27-29 ευρώ, την ώρα που ο Άδωνις Γεωργιάδης πανηγύριζε για τη μείωση του πλαφόν στα 47 ευρώ».