Skip to main content

Γιαννούλης για θάνατο εργαζομένου ΟΑΣΘ: Να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα

Ο βουλευτής κάνει λόγο για μια αναποτελεσματική και αλαζονική διοίκηση Σκόδρα που δεν καταλαβαίνει τις ανάγκες των εργαζομένων.

Την οδύνη και τα συλλυπητήρια του εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης για την απώλεια του 43χρονου εργαζόμενου του ΟΑΣΘ που κατέληξε από επιπλοκές του κορωνοϊού.

«Ο έβδομος εργαζόμενος του ΟΑΣΘ που χάνει την ζωή του χτυπημένος από την πανδημία και δυστυχώς ένα από τα 200 κρούσματα ανάμεσα στους 2000 εργαζόμενους του ΟΑΣΘ. Εκφράζουμε την οδύνη μας και για έναν ακόμη λόγο. Οι άνθρωποι μας που χάνονται δεν είναι αριθμοί ούτε στατιστικά στοιχεία», επισημαίνει ο κ. Γιαννούλης.

«Για αυτό και κάθε ημέρα θα καλούμε και θα προκαλούμε την διοίκηση του ΟΑΣΘ να λάβει και να συνεχίζει να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα που ζητούν εδώ και εβδομάδες οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ. Δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία, για την αναποτελεσματική και αλαζονική διοίκηση Σκόδρα να παριστάνει ότι δεν καταλαβαίνει και δεν ακούει τις πραγματικές ανάγκες των εργαζομένων», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Χρήστος Γιαννούλης εξέφρασε  παράλληλα και την ευγνωμοσύνη του στους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ «για την αφοσίωση τους στην εξυπηρέτηση κάτω από τραγικά δύσκολες συνθήκες, των πολιτών της Θεσσαλονίκης, παρά την χαρακτηριστική ανικανότητα και αντεργατική συμπεριφορά που επιδεικνύει η διοίκηση Σκόδρα».