Skip to main content

Πυρά Γιαννούλη κατά της διοίκησης του ΟΑΣΘ και στήριξη στους συνδικαλιστές

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως η διοίκηση του ΟΑΣΘ μένει εκτεθειμένη μετά τις νέες καταγγελίες των εργαζομένων για ελλιπή μέτρα.

Πυρά κατά της διοίκησης του ΟΑΣΘ και ειδικότερα κατά του προέδρου, Γιώργου Σκόδρα εξαπολύει ο αναπληρωτής τομεάρχης Μεταφορών και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α' Θεσσαλονίκης Χρήστος Γιαννούλης καταλογίζοντάς της πως «επιχειρεί με εκδικητικό τρόπο να στραγγαλίσει κάθε συνδικαλιστική δράση και να φιμώσει κάθε αντίθετη φωνή».

Επικαλούμενος τις δηλώσεις του γραμματέα του Συνδικάτου των εργαζομένων περί έλλειψης μέτρων και συνωστισμό σε ώρες αιχμής, ο κ. Γιαννούλης καλεί τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ σε δημόσιο διάλογο για τα έργα του Οργανισμού.

Αναλυτικά η δήλωση του Χρήστου Γιαννούλη: 

Εκτεθειμένη είναι για άλλη μία φορά η διοίκηση του ΟΑΣΘ και προσωπικά ο Πρόεδρος του Οργανισμού Γιώργος Σκόδρας, μετά τις νέες καταγγελίες του συνδικάτου των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ για τα ελλιπή μέτρα προστασίας των εργαζόμενων αλλά και των επιβατών, για την τήρηση κανόνων υγιεινής, για το συνωστισμό σε ώρες αιχμής και για την πλασματική εικόνα που δίνει η διοίκηση για το στόλο των οχημάτων.

Παράλληλα σύμφωνα με τη καταγγελία που έκανε μέσω της ΕΡΤ3 ο γραμματέας του Συνδικάτου των εργαζομένων, είναι ξεκάθαρο πως η διοίκηση του ΟΑΣΘ επιχειρεί με εκδικητικό τρόπο να στραγγαλίσει κάθε συνδικαλιστική δράση και να φιμώσει κάθε αντίθετη φωνή.

Επαναλαμβάνουμε την πρόταση-πρόσκληση προς τον Πρόεδρο του ΟΑΣΘ: Αν έχετε την πολιτική εντιμότητα, την γενναιότητα και την ευαισθησία απέναντι στους πολίτες και την διαφάνεια, ελάτε κύριε Σκόδρα, σε έναν δημόσιο διάλογο για τον ΟΑΣΘ και τα έργα σας, και αφήστε τους πολίτες να βγάλουν τα συμπεράσματα τους.