Skip to main content

Γιαννούλης: Με ευθύνη Καραμανλή η ταλαιπωρία των πολιτών στον ΟΑΣΘ

«Στη δική του ονειροχώρα η διετία της αδράνειας ήταν μια διετία δημιουργικότητας για τη Θεσσαλονίκη», επισημαίνει ο βουλευτής.

«Ανέκδοτο» για τους Θεσσαλονικείς χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης τη φράση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή «δουλεύουμε συστηματικά και υλοποιούμε τις δεσμεύσεις».

«Στη δική του ονειροχώρα η διετία της αδράνειας ήταν μια διετία δημιουργικότητας για τη Θεσσαλονίκη», επισημαίνει ο βουλευτής της αντιπολίτευσης για τα λεγόμενα του υπουργού.

«Είναι όμως να απορεί κάνεις που βρίσκει το θράσος ο κύριος Καραμανλής να μιλά για τη Θεσσαλονίκη την ώρα που με ευθύνη της κυβέρνησης του η λειτουργία του Μετρό μετατέθηκε για το 2025, την ώρα που με ευθύνη δική του το επιβατικό κοινό υπέστη μια απίστευτη ταλαιπωρία με τον ΟΑΣΘ, την ώρα που τα αντιπλημμυρικά έργα παραμένουν σχέδια επί χάρτου,  την ώρα που η στασιμότητα χαρακτηρίζει μια σειρά από έργα και παρεμβάσεις. Πράγματι κύριε Καραμανλή "η περίοδος της αμφιβολίας τελείωσε". Κανένας πλέον δεν αμφιβάλει για την ανικανότητα και την αναποτελεσματικοτητα του επιτελικού κράτους του Κυριάκου Μητσοτάκη», καταλήγει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.