Skip to main content

Γιαννούλης: Στα Βρασνά δύο-τρεις ντοπάρουν τον κόσμο

Στα Βρασνά και οπουδήποτε είναι δύο-τρεις που ξέρουν καλά το σπορ κι αρχίζουν και ντοπάρουν τον κόσμο, είπε ο Χρ. Γιαννούλης για το μεταναστευτικό

Η κυβέρνηση στέλνει στελέχη που δηλητηριάζουν τις τοπικές κοινωνίες για το μεταναστευτικό, υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, αναφερόμενος στην περίπτωση των Βρασνών, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus Fm 103,6.

Όπως είπε ο κ. Γιαννούλης, «στα Βρασνά και οπουδήποτε είναι δύο-τρεις που ξέρουν καλά το σπορ κι αρχίζουν και ντοπάρουν τον κόσμο». «Ο κόσμος πολύ εύκολα χειραγωγείται», επισήμανε ο ίδιος, αναφερόμενος στις αντιδράσεις κατοίκων σε περιοχές με δομές φιλοξενίας προσφύγων.

Εκτίμησε, μάλιστα, ότι το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε στη Βουλή για το άσυλο παραβιάζει ανθρώπινα δικαιώματα. «Όταν κάνεις πολιτική με τη λογική είμαι ο έξυπνος της ημέρας, θα το βρεις μπροστά σου», είπε.

Ασκώντας σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα για τις περιπολίες στο Αιγαίο, ο κ. Γιαννούλης υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός υπέστη στρατηγική ήττα. Το πρόβλημα, όπως είπε, είναι «ο πρωθυπουργός, που εκλέχτηκε με ψέματα και κυβερνάει με ψέματα», ενώ πρόσθεσε ότι ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε στη Βουλή με «εμφανή το άγχος και την αγωνία του για αυτό το θέμα».