Skip to main content

Γιαννούλης:Η εισαγγελία δεν βλέπει τα υπόλοιπα για τα έργα και τις μέρες Σκόδρα;

Πυρά κατά του προέδρου του ΟΑΣΘ εξαπολύει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας παράλληλα αιχμές προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Εισαγγελική παρέμβαση και για άλλα ζητήματα που αφορούν τον ΟΑΣΘ ζητά ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ και αναπληρωτής τομεάρχης Μεταφορών, Χρήστος Γιαννούλης, εξαπολύοντας παράλληλα πυρά κατά του προέδρου του Οργανισμού, Γιώργου Σκόδρα.

Σημειώνεται ότι ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή τις δηλώσεις Σκόδρα περί τουλάχιστον 15 περιπτώσεων πλαστών πτυχίων εντός του οργανισμού με την οποία ζητά να ερευνηθεί αν στοιχειοθετούνται τα αδικήματα της πλαστογραφίας, της υπόθαλψης εγκληματία αλλά και της παράβασης καθήκοντος.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνει πως η «Εισαγγελία παρεμβαίνει ορθώς» επισημαίνοντας ωστόσο πως υπάρχουν πολύ σημαντικά ζητήματα «για τα έργα και τις ημέρες Σκόδρα» που πρέπει να ερευνηθούν, διερωτώμενος μάλιστα πως αυτές τις δηλώσεις «εδώ και ένα χρόνο, δεν τις διαβάζει η δεν τις βλέπει κανείς στην Εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης».

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Γιαννούλη:

«Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παρεμβαίνει και ορθώς για τις δηλώσεις του Ανεκδιήγητου Σκόδρα περί πλαστών πτυχίων σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Αλήθεια, οι ανακοινώσεις κόλαφος για την δημόσια υγεία, την διαχείριση δημοσίου χρήματος, την αδιαφάνεια σε προμήθειες, τις αντεργατικές και παράτυπες αποφάσεις που αναδεικνύουν οι εργαζόμενοι αλλά και τις κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις ή τις δημόσιες δηλώσεις για τα έργα και τις ημέρες Σκόδρα, εδώ και ένα χρόνο, δεν τις διαβάζει ή δεν τις βλέπει κανείς στην Εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης;

Απλή και λογική απορία».