Skip to main content

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Τη σκότωσε γιατί θα έφευγε σήμερα από το σπίτι τους

Αποφάσισε να πάρει διαζύγιο και θα έφευγε σήμερα από το σπίτι τους η 59χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Κανείς δεν περίμενε την εξέλιξη που θα είχε το διαζύγιο ενός, κατά τα άλλα ήσυχου ζευγαριού, στη Δράμα. Ένας άνδρας ηλικίας 64 ετών σκότωσε την εν διαστάσει  59χρονη σύζυγό του στην Προσοτσάνη και μετά έστρεψε το όπλο στον εαυτό του, δίνοντας τέλος και στη δική του ζωή.

Διαβάστε: Γυναικοκτονία στη Δράμα: Σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε - Τους βρήκε η κόρης τους

Ο λόγος για την απίστευτη αυτή τραγωδία φέρεται να ήταν η απόφαση της γυναίκας να φύγει σήμερα από το σπίτι, στο οποίο κατοικούσε με τον σύζυγό της. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δήμαρχος Προσοτσάνης, Θεόδωρος Αθανασιάδης, στη Voria.gr το ζευγάρι ήταν μαζί για τουλάχιστον 30 χρόνια και είχε δύο παιδιά καθώς και τρία εγγόνια. Πρόσφατα, ωστόσο, η 59χρονη αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από τον 64χρονο. Κατά το διάστημα αυτό, η γυναίκα συζούσε με τον εν διαστάσει σύζυγό της, ωστόσο πρόσφατα είχε πάρει τη μοιραία, όπως αποδείχτηκε, απόφαση να φύγει από το σπίτι. Αυτό, ωστόσο, δεν έγινε ποτέ καθώς ο 64χρονος πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα και πυροβόλησε θανάσιμα την 59χρονη, ενώ μετά αυτοκτόνησε και αυτός, χρησιμοποιώντας το ίδιο όπλο.

Με το αποτρόπαιο αυτό θέαμα ήρθε αντιμέτωπη η κόρη του ζευγαριού, ηλικίας περίπου 33 ετών, η οποία επισκέφθηκε το σπίτι των γονιών της στις 8.30 το πρωί.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το φονικό συνέβη τα ξημερώματα, οπότε και η 59χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε στο σαλόνι του σπιτιού της με πυροβολισμό στον θώρακα, ενώ ο άνδρας αυτοκτόνησε στο μπάνιο με πυροβολισμό στην κοιλιακή χώρα. Οι σοροί του ζευγαριού μεταφέρονται στην Κομητηνή για την ιατροδικαστική εξέταση.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Προσοτσάνης σημειώνει στη Voria.gr ότι όλη η κοινότητα είναι σοκαρισμένη, καθώς ήταν ένα ζευγάρι γνωστό στην περιοχή, ήσυχο, το οποίο δεν είχε δώσει δικαιώματα και δεν φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα, τουλάχιστον οικονομικής φύσεως. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί, σημειώνει ο δήμαρχος, ότι θα υπήρχε τέτοια εξέλιξη.

«Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, τι να πω... Κάποια πράγματα δεν τα περιμένει κανείς. Ο κόσμος έχει σοκαριστεί με αυτά που γίνονται... Αυτό το ζευγάρι δεν φαινόταν να είχε κάποιο πρόβλημα που κάποιος θα μπορούσε να το δει και να πει ότι θα έχουμε άσχημη εξέλιξη», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Προσοτσάνης.