Skip to main content

Γιώργος Περρής: Τα Grammy, το ντουέτο με τη Fabian και οι συναυλίες με την Αρβανιτάκη

O αγαπημένος ερμηνευτής με αφορμή τη συναυλία με την Ελευθερία Αρβανιτάκη στη Μονή Λαζαριστών αποκαλύπτεται στη Vwoman.gr.

Λένε ότι εκείνο που κάνει έναν καλλιτέχνη από σημαντικό σπουδαίο είναι το ήθος του και η στάση ζωής του.

Ο Γιώργος Περρής δεν ξεχωρίζει απλά για την υπέροχη, βελούδινη, αισθαντική φωνή του, ούτε μόνο για τις εντυπωσιακές συνεργασίες που έχει πραγματοποιήσει, αλλά πάνω από όλα για το ήθος του, τη σεμνότητά του και τον τρόπο που έχει να μάχεται με ευγένεια για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία λίγο πριν κλείσει τα 18 του χρόνια, όταν τον ανακάλυψε ο Μίμης Πλέσσας.

Ακολούθησαν συνεργασίες με τον Γιάννη Σπανό, την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, την Ευανθία Ρεμπούτσικα, τον Μάριο Φραγκούλη. Συνεργάστηκε επίσης με τον Lucio Dalla , την Ariana Grande και τη Lara Fabian που ήταν εκείνη που του ζήτησε να ηχογραφήσουν μαζί ένα ντουέτο. Το 2021 έγινε ο πρώτος Έλληνας τραγουδιστής που έφτασε στα βραβεία Grammy.

Παράλληλα, έχοντας κάνει το δικό του «coming out»  είναι πλέον πρεσβευτής για το νέο Σύστημα Υιοθεσιών και Αναδοχών, μετά από επιλογή της υφυπουργού Εργασίας Δόμνας Μιχαηλίδου και όπως μοιράζεται με τη Vwoman έχει ως στόχο κανένα παιδί να μην μεγαλώνει πλέον σε ίδρυμα, αλλά σε μία οικογένεια που μπορεί να του προσφέρει αγάπη. Ένα από τα όνειρα του, όπως εκμυστηρεύεται στη Vwoman είναι να κάνει οικογένεια και να αποκτήσει παιδιά.

Διαβάστε τη συνέντευξη στη Vwoman.gr