Skip to main content

Γκάγκα: Ολοκληρώθηκε η παραχώρηση του Καρατάσιου για το νέο Ογκολογικό

Τι δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας μετά τη σύσκεψη στην οποία συμμετείχε παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη.

Προχωρά και μάλιστα με γοργούς ρυθμούς η κατασκευή του νέου Ογκολογικού Νοσοκομείου στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου, όπως ανακοίνωσε σήμερα μετά τη σύσκεψη με τον πρωθυπουργό η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα.

«Ολοκληρώθηκε η παραχώρηση του στρατοπέδου Καρατάσιου για την ανέγερση του νέου Ογκολογικού Νοσοκομείου. Πλέον το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών θα ολοκληρώσει το χωροταξικό και πολεοδομικό σχέδιο τόσο για το νέο νοσοκομείο εντός του στρατοπέδου, όσο και για το πάρκο υγείας που διαμορφώνεται στην περιοχή με τα τρία νοσοκομεία Ογκολογικό, Παπαγεωργίου και 424», δήλωσε η κ. Γκάγκα, η οποία συμμετείχε στη σύσκεψη για τις υποδομές υγείας με τον πρωθυπουργό στο ΥΜΑΘ, παρουσία των διοικητών 3ης και 4ης ΥΠΕ, της ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών, του δημάρχου Θεσσαλονίκης, του προέδρου της ΠΕΔΚΜ και διαδικτυακά του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.