Skip to main content

Σφαλιάρα για τον Ηρακλή - Ήττα (1-0) από την ΑΕ Καραϊσκάκη

Ο «Γηραιός» δέχθηκε το γκολ στο 26ο λεπτό στο εκτός έδρας ματς και δεν κατάφερε να βρει μία ουσιαστική φάση για να ισοφαρίσει.

Δεν κατάφερε να διατηρήσει το σερί των νικών του ο Ηρακλής, που γνώρισε την ήττα με 1-0 από την ΑΕ Καραϊσκάκης στο στάδιο των Αγίων Αναργύρων στην Άρτα, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής για τη Football League.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν τα δίχτυα στο 26ο λεπτό με γυριστό σουτ του Τζιώρα μετά από εκτέλεση κόρνερ, με τον «Γηραιό» να μη βρίσκει μία ουσιαστική φάση στη συνέχεια του παιχνιδιού για να ισοφαρίσει.

Εξασφαλίζοντας το τρίποντο η ομάδα της Ηπείρου φτάνει τους 31 βαθμούς, αφήνοντας πίσω το συγκρότημα του Μανουέλ Ρόκα που παραμένει στους 30 βαθμούς στην κατάταξη.

Οι συνθέσεις:

ΑΕ Καραϊσκάκη: Μέλκας, Παπανίκου, Καπίας, Παντίδος, Παναγιώτου, Κρούσιελ, Ροντρίγκεζ, Ψιάνος, Χούσος (84΄ Καραγιαννίδης), Βουκμίροβιτς (68΄ Κάκκο), Τζιώρας (78΄ Μπαντέ).

Ηρακλής: Γιαγκιόζης, Καζναφέρης, Ζιαμπάρης, Μουνιόθ, Βιτλής, Ντούνης, Παναγιωτούδης, Κλέιτον, Κωστούλας (55΄ Παυλίδης), Ορφανίδης (80΄ Γ. Παπαδόπουλος), Νιάμπουγιου (46΄ Ρόβας).