Skip to main content

Γκολομέεβ: Δε χαρίζομαι σε κανέναν πλέον

«Αυτό το μετάλλιο είναι αφιερωμένο στον γιο μου, 10 μηνών, που ήταν εδώ και με είδε», δήλωσε ο Έλληνας πρωταθλητής μετά τη νίκη του.

Στο γεγονός ότι κατέκτησε για άλλη μία χρονιά μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση, παρότι η φετινή του προετοιμασία ήταν ελλιπής, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Κριστιάν Γκολομέεβ, μετά την τρίτη θέση που κατέλαβε στα 50μ. ελεύθερο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης της Ρώμης. Παράλληλα, ο 29χρονος πρωταθλητής έδωσε... ραντεβού για του χρόνου, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν χαρίζομαι σε κανέναν», ενώ δεν παρέλειψε να αφιερώσει την επιτυχία του στον ηλικίας δέκα μηνών γιο του.

Διαβάστε: Ευρωπαϊκό Υγρού Στίβου: Ασημένιος ο Χρήστου - Χάλκινος ο Γκολομέεβ

Οι δηλώσεις του Γκολομέεβ: «Αυτό το μετάλλιο είναι αφιερωμένο στον γιο μου, 10 μηνών, που ήταν εδώ και με είδε. Είμαι πολύ χαρούμενος. Με μόλις πέντε μήνες προπόνηση και ανέβηκα στο βάθρο. Το πίστευα πάρα πολύ αυτό το μετάλλιο. Πήγα γρήγορα στο τέλος, άπλωσα το χέρι και πήρα το μετάλλιο. Χάρηκα την κούρσα. Είναι ο έκτος μου τελικός και το τρίτο σερί μετάλλιο, είναι πολύ όμορφα. Ήμουν συγκεντρωμένος. Πλέον από Σεπτέμβριο ξεκινάμε πολύ δυνατά, και πλέον, δεν χαρίζομαι σε κανέναν».

Σημειώνεται ότι φέτος είναι η τέταρτη διαδοχική χρονιά (χωρίς να υπολογίζεται το... χαμένο λόγω πανδημίας 2020) που ο Κριστιάν Γκολομέεβ κερδίζει μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση. Η αρχή έγινε με το ασημένιο στο Ευρωπαϊκό της Γλασκώβης, το 2018, για να ακολουθήσει το ασημένιο στο Παγκόσμιο της Γκουανγκζού (2019), το χάλκινο στο Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης (2021, την ίδια χρονιά ήταν πέμπτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες) και το χάλκινο φέτος στη Ρώμη.