Skip to main content

Γκρίνια ΣΥΡΙΖΑ για τις αλλαγές Κυριάκου στη ΓΓ Ενημέρωσης

Δεν μπορείς ούτε να συζητήσεις μαζί τους. Ο τρόπος σκέψης και δράσης τους δεν έχει καμιά σχέση με αυτόν των συνηθισμένων πολιτών...

Η κα Γεροβασίλη ενοχλήθηκε και κατηγορεί τη Ν.Δ. για την αποπομπή του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Δεν την ενόχλησε προφανώς, ότι ο εν λόγω κύριος, λησμονώντας τον όρκο του, εμφανιζόταν ως πιστός Συριζαίος σε εκδηλώσεις του κόμματος. Το εύρισκε αυτό φυσιολογικό. Είναι ο τρόπος σκέψης της αντιδημοκρατικής Αριστεράς.

Ενοχλήθηκε και η "Αυγή", επειδή κάποιοι τομείς θα υπάγονται απευθείας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως η ΕΥΠ και η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, και παραλληλίζει την Ελλάδα με τη… Βόρεια Κορέα. Έχουν ξεχάσει τόσο γρήγορα την "ενημέρωση" που προσέφερε η ΕΡΤ όλα τα προηγούμενα χρόνια; Μία δημόσια τηλεόραση η οποία μετατράπηκε σε όπλο προπαγάνδας των υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ;

Δεν μπορείς ούτε να συζητήσεις μαζί τους. Ο τρόπος σκέψης και δράσης τους δεν έχει καμιά σχέση με αυτόν των συνηθισμένων πολιτών. Πρώην παρουσιαστής της ΕΡΤ, που με αήθη τρόπο καταφερόταν κατά της Ν.Δ., εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον Μητσοτάκη, τον οποίο κατηγορεί επειδή αλλάζει το Δ.Σ. της ΕΡΤ, του μαγαζιού του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, παρομοιάζει τον νέο πρωθυπουργό με τον Λουδοβίκο, τον 14ο της Γαλλίας, συνοδεύοντας το κείμενό του με μια φωτογραφία του και την φράση "το κράτος είμαι εγώ". Δεν βγάζεις άκρη μ’ αυτούς, και σ’ αυτό ευθυνόμαστε όλοι μας που τους επιτρέψαμε επί χρόνια να κουνούν το δάχτυλο, ενώ έπρεπε να απολογούνται για τα "γουναράδικα".

Πολύ εντυπωσιακό το ολλανδικό σκάφος που ανήκει στην FRONTEX και βρίσκεται στην Λέσβο. Φυσικά δεν αρκούν τα σκάφη. Πρέπει να αλλάξει και το δόγμα του λιμενικού σώματος. Διότι ενώ μέχρι το 2015 το δόγμα ήταν η "αποτροπή της εισόδου παράνομων μεταναστών", όταν ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ, έγινε η "διάσωση των ατύπως εισερχομένων". Και έχει καταντήσει το νησί ο παράδεισος των ΜΚΟδων…

Ο Οργανισμός για τη Διεθνή Ανάπτυξη σε συνεργασία με 11 ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης στη "Βόρεια Μακεδονία", τη Βοσνία, το Κοσσυφοπέδιο, τη Σερβία και το Μαυροβούνιο, προωθεί το πρόγραμμα με τίτλο "Μπροστά στην κακόβουλη επιρροή του Κρεμλίνου".

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "MIA" από την Ουάσιγκτον, το πρόγραμμα προωθεί ο διευθύνων σύμβουλος του USAID, Μαρκ Γκριν, αναπτύσσοντας τα νέα μέτρα για την καταπολέμηση της "προπαγάνδας και των επιβλαβών δραστηριοτήτων της Ρωσίας στα Δυτικά Βαλκάνια".

Στην έναρξη της εκπομπής τους Outsiders, στην Αυστραλία, οι τρεις δημοσιογράφοι γιόρτασαν τη νίκη της ΝΔ με... συρτάκι! Χορεύουν σε ξέφρενους ρυθμούς, πετώντας πιάτα, φωνάζοντας "ώπα" και αναπαριστώντας σκηνές μιας άλλης εποχής. Στη συνέχεια κάθονται στις καρέκλες τους και ο ένας εκ των τριών λέει:

«Γιορτάζουμε την εκλογή μιας συντηρητικής κυβέρνησης στην Ελλάδα, αυτή του κύριου Μητσοτάκη. Συγχαρητήρια σε όλους τους Έλληνες εκεί έξω. Οι Έλληνες "σφάγιασαν" έναν ακόμα σοσιαλιστικό δράκο στην Ευρώπη και είναι χαρά μας να το γιορτάζουμε. Έσπασαν την ιδεολογία του σοσιαλισμού όπως εμείς σπάσαμε εδώ τα πιάτα».

Μεγάλη συσσώρευση στρατιωτικών δυνάμεων του Τουρκικού Στρατού  σημειώνεται τα τελευταία 24ωρα στην επαρχία Hatay, κοντά στα σύνορα με τη Συρία γεγονός που φουντώνει τα σενάρια περί εισβολής της Άγκυρας στη χώρα.

Δεν καταλαβαίνω… Η Τουρκία μεταφέρει δυνάμεις στην Συρία, ακόμη και από την Αδριανούπολη. Τα περί όξυνσης των σχέσεών μας και περί θερμού επεισοδίου πώς εξηγούνται;