Skip to main content

Αντίδραση Γούλα στο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ: Είμαι άμισθη στο Καυτατζόγλειο

Η Καλυψώ Γούλα καταγγέλλει ότι το βίντεο αποτελεί συκοφάντηση της προσωπικότητάς της, καθώς στη θέση είναι άμισθη πρόεδρος στο Καυτατζόγλειο.

Την έντονη αντίδραση της προέδρου του Καυτανζογλείου και πρώην προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Καλυψώς Γούλα προκάλεσε σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο την απεικονίζει ως ένα από τα άτομα που έχουν διοριστεί σε φορείς επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, μετά την υποψηφιότητα της ως ευρωβουλευτής με τη ΝΔ.

Στο συγκεκριμένο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο «Πρώτοι με διαφθορά», εμφανίζονται διάφορα στελέχη της ΝΔ, μεταξύ των οποίων και η Καλυψώ Γούλα, τα οποία, όπως σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση, διορίσθηκαν από την τωρινή κυβέρνηση σε κρατικούς φορείς.

Η κ. Γούλα, σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, καταγγέλλει ότι το βίντεο αποτελεί συκοφάντηση της προσωπικότητάς της, καθώς η θέση που κατέχει ως πρόεδρος στο Καυτατζόγλειο είναι αμισθί.

«Δεν λαμβάνω μισθό, ούτε αποζημίωση για τη συμμετοχή στις συνεδριάσεις. Άρα κανένα βόλεμα και καμία διαφθορά, κυρίες και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε η πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, προσθέτοντας:

«Η διασταύρωση στοιχείων πριν από τη δημοσιοποίηση πολιτικών σποτ κρίνεται απαραίτητη, αν ένα κόμμα θέλει να λέγεται και κυρίως να είναι σοβαρό!»

«Η προσωπική μου πορεία στα κοινά το αποδεικνύει. Εξάλλου, ο πρόεδρός σας Αλέξης Τσίπρας αλλά και πολλά στελέχη του κόμματός σας έχουν αναγνωρίσει αυτή μου την προσφορά», καταλήγει η πρόεδρος του Καυτανζογλείου.

Αναλυτικά η δήλωση της κ. Γούλα:

Η διασταύρωση στοιχείων πριν από τη δημοσιοποίηση πολιτικών σποτ κρίνεται απαραίτητη, αν ένα κόμμα θέλει να λέγεται και κυρίως να είναι σοβαρό!

Κατά συνέπεια, η τοποθέτηση του ονόματός μου σε πολιτικό σποτ σας με τίτλο “Πρώτοι με διαφθορά” αποτελεί συκοφάντηση της προσωπικότητάς μου, καθώς θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι στη θέση της προέδρου της επιτροπής διοίκησης του Καυτανζογλείου εθνικού σταδίου, είμαι ΑΜΙΣΘΗ! Δηλαδή δε λαμβάνω μισθό, ούτε αποζημίωση για τη συμμετοχή στις συνεδριάσεις.

Άρα κανένα βόλεμα και καμία διαφθορά, κυρίες και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Μπορεί να πέφτετε από τα σύννεφα, καθώς ήσασταν μαθημένοι στα δικά σας βολέματα, αλλά υπάρχουμε κι εμείς που πραγματικά πιστεύουμε στην ανιδιοτελή προσφορά στην κοινωνία και ζούμε από την εργασία μας.

Η προσωπική μου πορεία στα κοινά το αποδεικνύει. Εξάλλου, ο πρόεδρός σας Αλέξης Τσίπρας αλλά και πολλά στελέχη του κόμματός σας έχουν αναγνωρίσει αυτή μου την προσφορά, όπως φαίνεται και από το φωτογραφικό υλικό που παραθέτω!