Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020
x

ΓΡΕΒΕΝΑ: ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ ΦΥΤΕΙΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΑΣΟΣ (ΦΩΤΟ)

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας Γρεβενών έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών και πολυήμερη έρευνα κατάφεραν να εντοπίσουν τη μεγάλη φυτεία.

Καλά κρυμμένη διαπιστώθηκε ότι ήταν μια μεγάλη φυτεία κάνναβης που είχε στήσει ένας 55χρονος άνδρας σε περιοχή των Γρεβενών.

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας Γρεβενών έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών και πολυήμερη έρευνα κατάφεραν να εντοπίσουν την εν λόγω φυτεία και να συλλάβουν τον 55χρονο.Συγκεκριμένα, στη δασώση περιοχή εντόπισαν 82 δενδρύλλια, ύψους έως 3 μέτρων και 60 εκατοστών.

Στη συνέχεια, έπειτα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι του 55χρονου, σε περιοχή των Γρεβενών, σε ΙΧ και σε αποθήκη ιδιοκτησίας του, διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς καλλιεργούσε σε εξωτερικούς χώρους του σπιτιού και κοντά στην αποθήκη του, επιπλέον 15 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2 μέτρων και 80 εκατοστών, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν επίσης ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 1 κιλού και 77,47 γραμμαρίων, ποσότητα τμημάτων δενδρυλλίων κάνναβης, βάρους 1 κιλού και 600 γραμμαρίων και -5- αποξηραμένα δενδρύλλια κάνναβης.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ