Skip to main content

Γρεβενά: Με χρυσά γράμματα έγραψαν το άλμα του Μίλτου Τεντόγλου (video)

Οι κάτοικοι των Γρεβενών δείχνουν περήφανοι για επίτευγμα του Τεντόγλου και το απέδειξαν γράφοντας με χρυσά γράμματα σε πεζόδρομο το άλμα του.

Ο Μίλτος Τεντόγλου ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο άλμα στον τελικό του μήκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο , σημειώνοντας στην τελευταία προσπάθεια 8,41μ.

Οι κάτοικοι των Γρεβενών δείχνουν περήφανοι για το σπουδαίο επίτευγμα του Τεντόγλου και το απέδειξαν γράφοντας με χρυσά γράμματα σε πεζόδρομο της πόλης το άλμα του.

Περήφανη και ευτυχισμένη για το χρυσό άλμα του γιου της Μίλτου Τεντόγλου στο 8:41, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο μίλησε η μητέρα του, Ιωάννα Παπαδημητρίου.

«Είμαι χαρούμενη, είμαι ευτυχισμένη. Μετά από όλη την ένταση όλο το προηγούμενο διάστημα και του αγώνα είμαι έτοιμη να καταρρεύσω και να βάλω τα κλάματα από τη χαρά και τη συγκίνηση. Αυτό το άλμα το περίμενα. Περίμενα και κάτι παραπάνω όπως περίμενα και το χρυσό. Δεν το λέγαμε βέβαια, αλλά μέσα μου πίστευα εδώ και πάρα πολύ καιρό ότι θα τα καταφέρει και είμαι πολύ χαρούμενη που τα κατάφερε», είπε στην ΕΡΤ1 η μητέρα του Μίλτου Τεντόγλου.

Αναφερόμενη στον αγώνα τον χαρακτήρισε δύσκολο και περίεργο, ενώ τόνισε ότι όπως είπε και ο ίδιος ο Μίλτος «ήταν λίγο τυχερός». «Καρδιοχτυπήσαμε πάρα πολύ και στο τέλος ουρλιάζαμε από τη χαρά μας», συνέχισε η μητέρα του Μίλτου Τεντόγλου, ενώ ο κόσμος από πίσω της πανηγύριζε. Μάλιστα, σε πλάνα η ΕΡΤ έδειξε και το 8,41, τα μέτρα στο άλμα που χάρισαν το χρυσό στον Μίλτο Τεντόγλου ζωγραφισμένα με χρυσή μπογιά σε πεζόδρομο των Γρεβενών.