Skip to main content

Lidl: Στηρίζει την ΑΒ Βασιλόπουλος για το μήνυμα στην Ημέρα του Πατέρα

Τη φωτογραφία της ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα κοριτσάκι χαρίζει την πιο γλυκιά αγκαλιά και ένα φιλί στον πατέρα της αναδημοσιεύσε η Lidl.

Τον δρόμο της αλληλεγγύης δείχνει η Lidl με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα, δείχνοντας εμπράκτως την υποστήριξή της στην ΑΒ Βασιλόπουλος και αναδημοσιεύοντας την ανάρτηση της η οποία έγινε viral στα social media τις τελευταίες ημέρες.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η ΑΒ Βασιλόπουλος ένα κοριτσάκι χαρίζει την πιο γλυκιά αγκαλιά και ένα φιλί στον πατέρα της, που είναι βαμμένος και φορά τσιμπιδάκια στα μαλλιά, παίζοντας μαζί της.

«Μπαμπάς είναι όλα αυτά που θέλεις και ακόμη περισσότερα. Χρόνια Πολλά», ανέφερε η ανάρτηση που έκανε την Κυριακή η ΑΒ Βασιλόπουλος και την οποία αναδημοσίευσε σήμερα η Lidl Ελλάς.

«Στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο, είμαστε όλοι μαζί», ανέφερε η Lidl στη δικιά της αναδημοσίευση.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος με τη σειρά της ευχαρίστηκε τη Lidl τονίζοντας: «Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!»

Υπενθυμίζεται ότι η ανάρτηση της ΑΒ Βασιλόπουλος, πέραν των πολλών likes και αναδημοσιεύσεων προκάλεσε και αντιδράσεις από ορισμένους. Μεταξύ αυτών και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας, που επιτέθηκε στην εταιρεία, χαρακτηρίζοντας «χυδαία και απαξιωτική» την ανάρτησή της. Ο ίδιος στη συνέχεια δέχθηκε πλήθος αρνητικών αντιδράσεων στην ανάρτησή του.