Skip to main content

Αφιερωμένα στα σνακς η γαστρονομική γωνιά της Hotelia

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των παράλληλων εκδηλώσεων παρουσιάζονται πέντε ξεχωριστά food stations- kiosks με ευφάνταστα snacks

Στις νέες τάσεις και εφαρμογές στο χώρο του snacking, για το ξενοδοχείο εστιάζουν οι φετινές παράλληλες γαστρονομικές εκδηλώσεις της Hotelia 2018, από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου, με τον γενικό τίτλο The snacks’ alternative, που διοργανώνονται για μία ακόμα χρονιά από την εταιρία Chef stories (www.chefstories.gr) σε συνεργασία με τη ΔΕΘ – HELEXPO.   
 
Τα snacks σήμερα, αποτελούν ολοκληρωμένα γεύματα που έχουν βρει το γαστρονομικό τους χώρο, κυρίως μέσω του street food και αντικατοπτρίζουν όλες τις τάσεις του κλάδου. 

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των παράλληλων εκδηλώσεων του περιπτέρου 9, στη «γαστρονομική γωνιά» της έκθεσης παρουσιάζονται πέντε ξεχωριστά food stations- kiosks με ευφάνταστα snacks, φτιαγμένα με προϊόντα των παραγωγών που συμμετέχουν στο project.  

Οι γευστικές προτάσεις των σεφ θα παρουσιάζουν snacks από τις εξής κατηγορίες:

Healthy snacks
Coffee & tea snacks
Mocktail snacks
Wine snacks
Beer snacks

Σε κάθε σταθμό προσφέρονται γευστικές εμπειρίες οι οποίες αποκαλύπτουν:
                
Tοπικότητα: Μοναδικά ελληνικά προϊόντα
Street food: και όμως υπάρχουν εκλεπτυσμένα snacks
Up to date διατροφικές προτάσεις: free from, low fat
Snacks που είναι meals on the go
Mocktails,  βιταμινούχο νερό, κρύο τσάι, οι δροσερές επιλογές

Σε παρακείμενη αίθουσα, panels και ομιλίες από εξειδικευμένους και καταξιωμένους στο χώρο ομιλητές, θα παρουσιάσουν τρόπους προσέγγισης των εξελίξεων στη γαστρονομία και το πάντρεμά τους στο χώρο των ξενοδοχείων.
 
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις και δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στο https://hotelia.helexpo.gr/el/2018_All_About_Gastronomy

Πληροφορίες : Chef stories Τ. 2310471628 / events@chefstories.gr