Skip to main content

Η Άγρια Δύση ξαναζεί στο Mediterranean Cosmos για μικρούς και μεγάλους

Το Mediterranean Cosmos, για άλλη μία φορά, δημιούργησε έναν ολόκληρο κόσμο ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους με δημιουργικά εργαστήρια και θεατρικά

Cowboys και cοwgirls μάς περιμένουν μέσα στο ροντέο τους, ο ινδιάνοι έχουν το δικό τους χωριό και οι σερίφηδες κυνηγάνε τους κακοποιούς. Όλη η μαγεία της Άγριας Δύσης, όπως τη μάθαμε στα παιδικά μας χρόνια αλλά και όπως τη φαντάζονται τα παιδιά μας ζωντανεύει στο Mediterranean Cosmos.

Για ακόμη μία φορά το Mediterranean Cosmos έστησε έναν Φάρ Ουέστ κόσμο ψυχαγωγίας για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους με δημιουργικά εργαστήρια και θεατρικές παραστάσεις.

Η περιπέτεια της Άγριας Δύσης ξεκίνησε ήδη από τις 3 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 19 Οκτωβρίου. Και φυσικά η είσοδος για όλες τις δραστηριότητες είναι ελεύθερη.

Οδηγός... διασκέδασης στην Άγρια Δύση

Στα εικαστικά εργαστήρια κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 5.30 μμ έως τις 8 μμ και το Σάββατο από τις 12 μμ μέχρι τις 7 μμ τα παιδιά δημιουργούν και βάφουν τον δικό τους κόσμο της Άγριας Δύσης. Σχεδιάζουν καουμπόικα φουλάρια, ινδιάνικα αλογάκια και σκηνές, κάκτους, καπέλα με αληθινά φτερά, βραχιόλια και κρεμαστά, αστέρια σερίφη, αλλά και τη δική τους αφίσα «καταζητείται».

Εκτός από τα δημιουργικά εργαστήρια μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δύο μοναδικές θεατρικές παραστάσεις.

Πώς άραγε επιβιώνει ο πιο αργός και γκαφατζής καουμπόη στον δύσκολο και επικίνδυνο κόσμο της Άγριας Δύσης; Με φαντασία, χιούμορ και αγάπη για τις αγελάδες και τα λουλουδάκια. «Ο πιο γκαφατζής καουμπόη στην Άγρια Δύση» είναι μια ξεχωριστή παράσταση με διαδραστικά παιχνίδια, αστείους διαγωνισμούς, απίθανα νούμερα, πρωτότυπες μπαλανοκατασκευές, ταχυδακτυλουργικά, μουσική και φυσικά χορό.

Μη χάσετε τις παραστάσεις το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στις 13:00 και την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, στις 19:00

 

Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στις 7 μμ και το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στη 1 το μεσημέρι στην παράσταση «Το Βουνό με το βουνό δεν σμίγει» ένας καουμπόη και ένας ινδιάνος μετά από πολλές διαμάχες, αψιμαχίες και κονταροχτυπήματα, συμφιλιώνονται και δίνουν μαθήματα αγάπης, αδελφοσύνης και φιλίας.