Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση ΕΛΑΣ για το τραγικό δυστύχημα στο Δερβένι

Ανακοίνωση της αστυνομίας για τον τραγικό θάνατο ενός 55χρονου που πήγε να βοηθήσει σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στο Δερβένι.

Ανακοίνωση για το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Δερβένι, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 55χρονος άνδρας, εξέδωσε η αστυνομία.

Διαβάστε - Τραγικός θάνατος στο Δερβένι: Πήγε να βοηθήσει άτομα σε τροχαίο και σκοτώθηκε

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αφού φορτηγό προσέκρουσε σε στηθαίο και ακινητοποιήθηκε στον δρόμο, στη συνέχεια ένα δεύτερο φορτηγό, καθώς και ένα ΙΧ προσέκρουσαν στο πρώτο όχημα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο.

Στη συνέχεια ο 55χρονος άνδρας, γεωργιανής καταγωγής, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο για να παράσχει βοήθεια, τραυματίστηκε σοβαρά από διερχόμενο όχημα και κατέληξε μετά τη μεταφορά του σε νοσοκομείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Πρωινές ώρες σήμερα (26-09-2020) στην Εγνατία Οδό, ρεύμα προς Καβάλα (ύψος πριν την έξοδο για Λαγυνά), Ι.Χ.Φορτηγό που οδηγούσε 59χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο όπου και ακινητοποιήθηκε. Στη συνέχεια Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπός, καθώς και Ι.Χ.Φορτηγό που κινούταν όπισθεν του αυτοκινήτου, προσέκρουσαν στο επικαθήμενο του πρώτου οχήματος με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού του αυτοκινήτου.

Στο σημείο του ατυχήματος βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος πεζός – αλλοδαπός ηλικίας 55 ετών ο οποίος προηγουμένως στάθμευσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης προκειμένου να παράσχει βοήθεια. Ο 55χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου αργότερα κατέληξε.


Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Λητής