Skip to main content

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη διάρρηξη σε καφέ-μπαρ της Θεσσαλονίκης

Χθες το απόγευμα συνελήφθη 41χρονος που διέρρηξε καφέ-μπαρ στο κέντρο της πόλης, πήρε χρήματα και απείλησε και τον ιδιοκτήτη προκειμένου να διαφύγει.

Ανακοίνωση για τη διάρρηξη που σημειώθηκε χθες σε καφέ-μπαρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου άνδρας έσπασε το παράθυρο ενώ απείλησε και με σπασμένο τζάμι τον ιδιοκτήτη για να διαφύγει, εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, απογευματινές ώρες χθες (01-04-2020), συνέλαβαν 41χρονο ημεδαπό για περίπτωση ληστείας.

Συγκεκριμένα, ο προαναφερόμενος άντρας, αφού έσπασε παράθυρο καταστήματος που βρίσκεται στο κέντρο πόλης, εισήλθε στο εσωτερικό και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

Έγινε όμως αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη τον οποίο και απείλησε με σπασμένο γυάλινο αντικείμενο (θραύσμα από τζάμι) προκειμένου να διαφύγει. Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου προέκυψε ότι, ο συλληφθείς, από τα μέσα Μαρτίου 2020 έως και χθες, διέρρηξε τέσσερα ακόμη καταστήματα απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικά ποσά και ηλεκτρονικές συσκευές. Σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.