Skip to main content

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το θανατηφόρο ατύχημα στις Σέρρες

Όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛΑΣ, ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και αναζητείται - Η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Ανακοίνωση για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα δύο μετανάστες που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, στην Π.Ε.Ο. Σερρών - Καβάλας, έξω από το χωριό Κρηνίδα στις Σέρρες εξέδωσε η ΕΛΑΣ.

Διαβάστε ακόμη: Τραγωδία στην άσφαλτο: Δύο νεκροί μετανάστες σε τροχαίο στις Σέρρες

Όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛΑΣ, ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε το όχημα και αναζητείται. O ίδιος μετέφερε τους μετανάστες με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από τη χώρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σήμερα (4 Ιουνίου 2021) και ώρα 06.30 περίπου, στην Παλαιά Εθνική Οδό Σερρών - Καβάλας στο ύψος του οικισμού Κρηνίδα, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε άγνωστο άτομο, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό δύο αλλοδαπών ανδρών και τον τραυματισμό 6 αλλοδαπών ανδρών, που επέβαιναν στο όχημα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος εγκατέλειψε το όχημα και αναζητείται, μετέφερε τους προαναφερόμενους αλλοδαπούς με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από τη χώρα. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

*φωτογραφία αρχείου