Skip to main content

Η ανακοίνωση της Μασούτης για τα δημοσιεύματα για την Προμηθευτική

«Η εταιρεία μας θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια εναντίον όσων προσώπων, φυσικών ή νομικών, διασύρουν, προσβάλλουν και συκοφαντούν τη φήμη της».

Προσπάθεια εταιρειών να εμπλέξουν την Προμηθευτική σε δικαστικές διαμάχες για διαφορές που έχουν με άλλα νομικά πρόσωπα, με τα οποία η Προμηθευτική Τροφίμων α.ε είτε δεν έχει καμία συνεργασία, είτε είχε συνεργασία κατά το παρελθόν και αυτή έχει λήξει καταγγέλλει η εταιρεία Δ.Μασούτης αε.  Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η προσπάθεια αυτή εκδηλώνεται το τελευταίο διάστημα και μετά τη δημοσίευση της εξαγοράς της «Προμηθευτική Τροφίμων αε» από την εταιρεία «Δ. Μασούτης α.ε».

Σχολιάζοντας δημοσιεύματα που αναφέρονται σε προσφυγή στο Δικαστήριο δύο εταιρειών που διατηρούσαν απαιτήσεις κατά της Προμηθευτικής Κρεάτων η Δ.Μασούτης υπογραμμίζει  ότι «οι υποθέσεις αυτές  θα κριθούν από τα αρμόδια Δικαστήρια και η εταιρία μας θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια εναντίον όσων προσώπων, φυσικών ή νομικών, διασύρουν, προσβάλλουν και συκοφαντούν τη φήμη της».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας Δ.Μασούτης:

«Το τελευταίο διάστημα και μετά τη δημοσίευση της εξαγοράς της εταιρίας «Προμηθευτική Τροφίμων αε» από την εταιρεία «Δ. Μασούτης α.ε»,  υπάρχει προσπάθεια συγκεκριμένων εταιρειών, να εμπλέξουν την Προμηθευτική σε δικαστικές διαμάχες για διαφορές που έχουν οι τελευταίες με άλλα νομικά πρόσωπα, με τα οποία η Προμηθευτική Τροφίμων α.ε είτε δεν έχει καμία συνεργασία, είτε είχε συνεργασία κατά το παρελθόν και αυτή έχει λήξει. Οι υποθέσεις αυτές  θα κριθούν από τα αρμόδια Δικαστήρια και η εταιρεία μας θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια εναντίον όσων προσώπων, φυσικών ή νομικών, διασύρουν, προσβάλλουν και συκοφαντούν τη φήμη της».