Skip to main content

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για την πτώση της 21χρονης στον Θερμαϊκό

Η νεαρή κοπέλα διαπληκτίστηκε με άγνωστο προς αυτήν άτομο από παρέα νεαρών, το οποίο την εξύβρισε, τη λήστεψε και την κλώτσησε, ρίχνοντάς τη στο νερό.

Ανακοίνωση για το περιστατικό ληστείας και πτώσης μίας 21χρονης στη θάλασσα, στην περιοχή του λιμανιού Θεσσαλονίκης, εξέδωσε το Λιμενικό Σώμα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Λιμενικού, η νεαρή κοπέλα διαπληκτίστηκε με άγνωστο προς αυτήν άτομο από παρέα νεαρών που βρίσκονταν πλησίον της στην ως άνω περιοχή, το οποίο την εξύβρισε, της αφαίρεσε με βία το κινητό και εν συνεχεία την κλώτσησε, με αποτέλεσμα να πέσει στην θάλασσα. (Περισσότερα εδώ)

Την κοπέλα ανέσυραν από τη θάλασσα δύο περαστικοί και είναι καλά στην υγεία της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμενικού

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης για περιστατικό πτώσης 21χρονης ημεδαπής στη θάλασσα στην Α' προβλήτα του λιμένα Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μαρτυρία της ανωτέρω, διαπληκτίστηκε με άγνωστο προς αυτήν άτομο από παρέα νεαρών που βρίσκονταν πλησίον της στην ως άνω περιοχή, το οποίο την εξύβρισε, της αφαίρεσε με βία το κινητό και εν συνεχεία την κλώτσησε, με αποτέλεσμα να πέσει στην θάλασσα.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.