Skip to main content

Η ανυπαρξία της ελληνικής Πολιτείας στη Βόρεια Ήπειρο

Ο κυνισμός των κυβερνητικών με τις συντάξεις, η ΝΔ στα χνάρια της... μαρξιστικής αριστεράς και η προβοκάτσια κατά του Γιαν Φαμπρ.

Είπε ο Νίκος Παππάς, το alter ego του Τσίπρα -ή μήπως συμβαίνει το αντίθετο; Πάντα μπερδεύομαι μ’ αυτό το ερώτημα- ότι «Η περικοπή των συντάξεων δεν είναι ούτε δημοσιονομικά ούτε διαρθρωτικά απαραίτητη, είναι αντιαναπτυξιακή. Οι εταίροι θα αντιληφθούν σύντομα πως το άδικο μέτρο πρέπει να αρθεί».

Για σταθείτε, ω ρε παλικάρια, Γιατί ψηφίσατε ένα νόμο που δεν είναι απαραίτητος δημοσιονομικά και διαρθρωτικά, είναι και αντιαναπτυξιακός; Από βίτσιο; Από ανικανότητα του υπουργού να καταλάβει τι νομοσχέδιο πηγαίνει στην Βουλή;

Μήπως θυμάστε, όταν αυτά σας τα έλεγε η αντιπολίτευση, που δεν τον ψήφισε, ότι εσείς υπεραμυνόσασταν της αναγκαιότητας και ορθότητας του νόμου; Και χωρίς ντροπή, έρχεστε τώρα, που καταλάβατε ότι θα έχετε πολιτικό κόστος, να λέτε όσα δεν θεωρούσατε σωστά προηγουμένως. Πόσος κυνισμός, και πόση τάση για εμπαιγμό του λαού υπάρχει μέσα σας;

Πολύ με έχει μπερδέψει το σύνθημα της Ν.Δ. "Μπορούμε". Στα ισπανικά σημαίνει Podemos και είναι η ονομασία του αριστερού κόμματος, κάποτε συντροφικού του Τσίπρα, τον οποίον όμως έχει απορρίψει από καιρό.

Γιατί Podemos η Ν.Δ.; Σκέφθηκαν ότι τώρα που έγινε φιλελεύθερος ο Τσίπρας, να πάνα αριστερά; Πήγε το ισπανικό Podemos δεξιά;. Οι επικοινωνιολόγοι που επέβαλαν το σύνθημα, δεν έχουν ακούσει ποτέ την σύνδεση του Podemos με την μαρξιστική αριστερά; Χρησιμοποίησαν το "Μπορούμε" για να σπαζοκεφαλιάζουμε, όπως και με τον ανερμήνευτο όρο "Ριζοσπαστικός Φιλελευθερισμός" [δηλαδή, Επαναστατικός Καπιταλισμός];

Εκεί στην Β. Ήπειρο, με την ανυπαρξία πολιτικής της ελληνικής Πολιτείας, γίνεται το σώσε με τους πολιτικούς ομογενείς. Χωρισμένοι σε ομάδες, κατ’ εντολή της Ελλάδας να διασκορπιστούν στα αλβανικά κόμματα [και όσοι έγιναν υπουργοί ήσαν πιο γενίτσαροι από τους γενίτσαρους], τώρα τόχουν χάσει εντελώς.

Ο Βαγγέλης Ντούλες, βουλευτής και ηγούμενος του ΚΕΑΔ, δήλωσε ότι αποχωρεί από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όταν ο Ίντριζι, ηγέτης του αλβανοτσάμικού κόμματος, αποφάσισε να εγκαταλείψει την κυβέρνηση και να προσχωρήσει κι αυτός στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Φυσικά, οι Έλληνες ομογενείς δεν μπορούν να συνυπάρξουν με ένα κόμμα ορκισμένο ανθελληνικό, και αρχηγό Τουρκαλβανό. Είπαμε μπράβο στον Ντούλες, που δήλωσε ότι αποχωρεί.

Εμ, δεν έγινε έτσι. Την επομένη μάθαμε ότι η αποχώρηση κράτησε… μια μέρα. Ο Ντούλες συναντήθηκε με τον ηγέτη του Δημοκρατικού Κόμματος, Λουλζίμ Μπάσα για να διευκρινίσει, είπε, την πολιτική κατάσταση. Τι είπε, τι του είπαν τι του έταξαν, ποιοι τον πίεσαν, άγνωστο. Μετά την συνάντηση, ο Ντούλες δήλωσε ότι θα συνεχίσει τη συνεργασία με το Δημοκρατικό Κόμμα, της αντιπολίτευσης.

Και το κόμμα που στηρίζεται στην ελληνική ομογένεια, από τώρα και στο εξής χέρι-χέρι με τους αλβανοτσάμηδες θα διεξάγουν κοινούς αγώνες. Το ΥΠΕΞ της Ελλάδας έχει ξεχάσει ότι υπάρχουν Έλληνες ομογενείς στα Βαλκάνια. Ενδεικτικό, ότι στην Συμφωνία των Πρεσπών, της διπλωματίας χωρίς κότες, δεν υπάρχει ούτε μια λέξη για τους Έλληνες ομογενείς των Σκοπίων.

Τον είχε φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ να μας διδάξει... πολιτισμό με τα "παλλόμενα πέη". Και τώρα, 20 χορευτές καταγγέλλουν τον Γιαν Φαμπρ για σεξουαλική παρενόχληση. Όμως, ως αριστερός, έχει κι αυτός "ηθικό πλεονέκτημα", επομένως πρόκειται για προβοκάτσια σκοτεινών κύκλων "αναπαυόμενων πέων".