Skip to main content

Η αποχώρηση Φετφατζίδη φέρνει Ματέο Γκαρσία στον Άρη

Με τα χρήματα αυτά, οι διοικούντες την ΠΑΕ Άρης φιλοδοξούν να επαναφέρουν στη Θεσσαλονίκη τον Ματέο Γκαρσία, ο οποίος βρέθηκε και χθες στο παιχνίδι.

Όλα δείχνουν ότι δε θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη ο Γιάννης Φετφατζίδης. Άλλωστε, δεν αγωνίστηκε καν στο Κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο 29χρονος Έλληνας εξτρέμ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από τη Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με την Αλ-Αϊν να προσφέρει κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ (1,7 + μπόνους) για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Με τα χρήματα αυτά, σύμφωνα με το ΑΠΕΜΠΕ, οι διοικούντες την ΠΑΕ Άρης φιλοδοξούν να επαναφέρουν στη Θεσσαλονίκη τον Ματέο Γκαρσία. Ο 23χρονος Αργεντινός πλάγιος επιθετικός αγωνίστηκε στους «κίτρινους» τη σεζόν 2018/19 ως δανεικός από τη Λας Πάλμας. Πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, «αναγκάζοντας» τον Ερυθρό Αστέρα να τον κάνει δικό του. Οι Σέρβοι αξιώνουν δυο εκατομμύρια ευρώ cash, με τον Άρη να προσφέρει κοντά στο 1,5 συν ποσοστό μεταπώλησης.

Φετφατζίδης και Γκαρσία συνυπήρξαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο β’ μισό της σεζόν 2018/19. Ο Αργεντινός είχε ήδη... πάρει φόρα και αποτέλεσε τον παίκτη-αποκάλυψη της περιόδου ενώ ο Έλληνας βρήκε το ρυθμό του φέτος, οδηγώντας τον Άρη στην πρώτη εξάδα του ελληνικού πρωταθλήματος και στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Πρέπει να διευκρινιστεί, πάντως, πως οι Θεσσαλονικείς πρέπει πρώτα να απαλλαγούν από την απαγόρευση μεταγραφών και μετά να προχωρήσουν σε ενίσχυση με τους παίκτες που επιθυμούν.