Skip to main content

CNP Ζωής: Δίπλα σε όλες τις γυναίκες με το πρόγραμμα Bonjour Woman’s Care

Η εταιρεία τονίζει πως ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας με προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα να παρέχουν σιγουριά

Την ανθρωποκεντρική προσέγγιση, την ικανότητα προσαρμογής των προϊόντων της και την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα έχει στον πυρήνα της λειτουργίας της η CNP ΖΩΗΣ, η ασφαλιστική εταιρεία Ζωής του ηγετικού Ομίλου CNP Cyprus Insurance Holdings, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή της.

Σύμφωνα με την εταιρεία, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, η οποία εορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, η CNP ΖΩΗΣ διαθέτει το ασφαλιστικό πρόγραμμα Bonjour Woman’s Care.

Η εταιρεία τονίζει πως ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και είναι ειδικά σχεδιασμένο να παρέχει σιγουριά, με έμφαση στην κάλυψη δύσκολων περιστατικών υγείας.

Στην ανακοίνωση της εταιρείας υπογραμμίζεται, επίσης, πως μέσα στον χρόνο οι γυναίκες έχουν αποδείξει πολλά. «Από πολλές θέσεις, από πολλούς ρόλους, σε κάθε τομέα της ανθρώπινης δραστηριότητας. Σε μια διαδρομή συνεχούς εξέλιξης και διαρκούς προσφοράς. Γιατί η φύση της γυναίκας είναι η φύση της Ζωής», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.