Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Άμυνες... χωνί στην Ιταλία, Αλάνια για νίκη

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση σε δύο ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα και τη Basket League.

Πολλές επιλογές για στοίχημα προσφέρει το κουπόνι της Δευτέρας (11/01) για τα δεδομένα της ημέρας. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει και σήμερα τρεις προτάσεις με ενδιαφέρον. Θα αναλύσουμε παιχνίδια ποδοσφαίρου από την Ιταλία και την Τουρκία, καθώς και ένα μπάσκετ από την Ελλάδα. Οι αγώνες προσφέρονται με πολλές επιλογές από το pamestoixima. Περνάμε κατευθείαν στις σημερινές μας επιλογές.

Ανοιχτό παιχνίδι στη Σπέτσια

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας από την Ιταλία και τη Serie A, εκεί όπου η Σπέτσια υποδέχεται στις 21:45 τη Σαμπντόρια για τη 17η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν μία ανέλπιστη, αλλά σπουδαία εκτός έδρας νίκη την τελευταία αγωνιστική με 2-1 επί της Νάπολι, παρόλο που βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Αποτέλεσμα που τους έδωσε ψυχολογία αλλά και βαθιά βαθμολογική ανάσα, καθώς προέρχονταν από τρεις συνεχόμενες ήττες, από την Ίντερ (2-1), την Τζένοα (2-1) και τη Βερόνα (1-0). Θα πρέπει να βελτιώσουν την ανασταλτική συμπεριφορά τους, καθώς έχουν δεχτεί 31 γκολ σε 16 αγώνες. Σημαντική η απουσία του τιμωρημένου αμυντικού Ισμαϊλί.

Από την τρίτη, αλλά και πιο σημαντική νίκη της στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές προέρχεται η Σαμπντόρια που επικράτησε με 2-1 επί της Ίντερ. Βρίσκεται στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς σε 16 αναμετρήσεις. Πρώτος σκόρερ της είναι ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα, που έχει πετύχει τα εφτά από τα συνολικά 25 τέρματα της στο πρωτάθλημα. Καλή είναι η επιθετική της συγκομιδή και μακριά από το γήπεδό της, καθώς έχει σκοράρει δέκα φορές σε οκτώ παιχνίδια.

Αναμένουμε να γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι, καθώς οι δύο ομάδες σκοράρουν αλλά και δέχονται γκολ με την ίδια ευκολία. Αμφότερες αντιμετωπίζουν προβλήματα στην αμυντική τους λειτουργία. Θα προτιμήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.85.

Με το κίνητρο της Αλάνιασπορ

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με το την πρώτη κατηγορία του τουρκικού πρωταθλήματος, όπου για τη 18η αγωνιστική η Αλάνιασπορ φιλοξενεί στις 18:00 την Κασίμπασα.

Φτωχός ο απολογισμός της Αλάνιασπορ στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, καθώς έχει σημειώσει μόλις μία νίκη. Μετά την επικράτησή της, μάλιστα, με 3-0 επί της Μπασακσεχίρ, ακολούθησε η ήττα (2-1) την τελευταία αγωνιστική από τη Φενέρμπαχτσε. Βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς, πέντε λιγότερους από την πρωτοπόρο Μπεσίκτας. Οι Ντάβιντσον και Τζαβέλλας θα εκτίσουν την τιμωρία τους.

Η Κασίμπασα προέρχεται από εντός έδρας ήττα με 3-0 από τη Φενέρμπαχτσε, χωρίς να μπορέσει σε κανένα σημείο του αγώνα να αντιπαρατεθεί στην ανωτερότητα του αντιπάλου. Ήταν η τρίτη ήττα της στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, ενώ έχει και μία ισοπαλία (2-2) με την Μπασακσεχίρ. Διαθέτει μία από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος, με παθητικό 26 τερμάτων σε 16 αγώνες. Έχει να κερδίσει μακριά από το γήπεδό της από τις 30 Οκτωβρίου και το εντυπωσιακό 4-3 επί της Τραμπζονσπόρ.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την Αλάνιασπορ, αν θέλει να διατηρήσει την επαφή της με την κορυφή. Έχει την ευκαιρία να τα καταφέρει, απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν διανύει περίοδο φόρμας. Επιλέγουμε τον άσο σε απόδοση 1.75.

Κερδίζει με χάντικαπ το Λαύριο

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές προτάσεις μας με πρόταση από την Ελλάδα και την Basket League, όπου στις 20:00 η Λάρισα κοντράρεται με το Λαύριο για την 11η αγωνιστική.

Η Λάρισα έρχεται από νίκη με ανατροπή στην 4η περίοδο εντός έδρας κόντρα στον Προμηθέα με 85-81, σε ματς εξ αναβολής. Γύρισε, έτσι, το κλίμα μετά το χαμένο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ηρακλή εκτός με 73-69 την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική. Αντιμετωπίζει θέμα με τους Αμερικανούς παίκτες της, καθώς ο Μπέρι ήρθε σε σύγκρουση με τον Παπανικολόπουλο, ενώ ο Γουέμπ πιθανότατα θα συνεχίζει την καριέρα του στην Παρτιζάν.

Ιδιαίτερα φορμαρισμένο εμφανίζεται το Λαύριο, που έχει σερί έξι νικών στο πρωτάθλημα. Στο πιο πρόσφατο, νίκησε εντός τον Παναθηναϊκό με 92-82 και σπουδαία απόδοση. Επιπλέον, κέρδισε και το Περιστέρι εκτός (70-78) και την ΑΕΚ εντός (78-70), παίρνοντας πόντους και στην ψυχολογία.

Τα εσωτερικά προβλήματα με τους ξένους για τους γηπεδούχους, αλλά και το θετικότατο κλίμα που επικρατεί στο Λαύριο μετά τις αλλεπάλληλες επιτυχίες οδηγούν στη νίκη των φιλοξενούμενων. Θα παμε με το διπλό με χάντικαπ -1.5 σε απόδοση 1.93.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.