Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Ανώτεροι των Ισραηλινών οι Σλοβένοι

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση στα προκριματικά του Euro 2020 και όχι μόνο

Από το πρόγραμμα της Δευτέρας (09/09), ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις για τα Προκριματικά του Euro 2020 με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Με δέκα αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα των προκριματικών για το Euro του καλοκαιριού, ενώ κλείνει η δεύτερη φάση των ομίλων στο Μουντομπάσκετ της Κίνας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε όλες τις νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων στην Ελλάδα. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών.

Η Σλοβενία εκμεταλλεύεται την έδρα της

Στις 21:45, η Σλοβενία υποδέχεται το Ισραήλ για την 6η αγωνιστική του 7ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2020.

Οι γηπεδούχοι, μετά από πέντε αγώνες, κατατάσσονται 3οι στον όμιλο με συγκομιδή 8 πόντων (2-2-1) και τέρματα 9-3, στο -1 από την Αυστρία και στο -4 από την πρωτοπόρο Πολωνία. Την Παρασκευή οι Σλοβένοι πέτυχαν σπουδαία εντός έδρας νίκη με 2-0 επί των Πολωνών και μπήκαν για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Έδωσαν χώρους στους αντιπάλους τους και "χτύπησαν" στις αντεπιθέσεις με τους Στρούνα και Σπόραρ να βρίσκουν τα αντίπαλα δίχτυα στο 35ο και 65ο λεπτό αντίστοιχα. Τον Ιούνιο είχαν προηγηθεί η ήττα εκτός έδρας από την Αυστρία με 1-0 και η επιβλητική εκτός έδρας νίκη στη Λετονία με 0-5!

Την ίδια συγκομιδή πόντων έχει και το Ισραήλ στον όμιλο (2-2-1) με τέρματα 9-8. Την Παρασκευή όμως απέτυχαν να κερδίσουν τους Βορειομακεδόνες στην έδρα τους και έχασαν έδαφος στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Ανώτεροι των αντιπάλων οι Ισραηλινοί, προηγήθηκαν στο 55' με τον Ζαχάβι, όμως δέχθηκαν γρήγορα την ισοφάριση (64'). Τον Ιούνιο επικράτησαν στη Λετονία με 0-3 και στη συνέχεια δέχθηκαν βαριά ήττα στην Πολωνία με 4-0.

Η Σλοβενία πήρε ψυχολογία από τη σπουδαία νίκη επί της Πολωνίας, διαθέτει ισχυρή έδρα και οι Σπόραρ και Ίλισιτς στην επίθεση τους βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Το Ισραήλ "χάνεται" εκτός έδρας, επιλογή ο άσος σε απόδοση 2.00.

"Ανοιχτό" παιχνίδι στη Γλασκώβη

Στις 21:45, η Σκωτία υποδέχεται το Βέλγιο για την 6η αγωνιστική του 9ου ομίλου.

Οι γηπεδούχοι κατατάσσονται 4οι στον όμιλο με 6 βαθμούς (2-0-3) και τέρματα 5-9. Το Σάββατο ηττήθηκαν εντός έδρας από τη Ρωσία με 1-2 και ουσιαστικά έμειναν εκτός διεκδίκησης της προκρισης. Κατάφεραν να προηγηθούν με τον ΜακΓκίν στο 10ο λεπτό, αλλά ισοφαρίστηκαν στο 40' και στο 59' ο Ο' Ντόνελ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της δικής του ομάδας. Τον Ιούνιο είχαν ηττηθεί με 3-0 στις Βρυξέλλες.

Οι Βέλγοι κάνουν... πάρτι στον όμιλο, αφού μετρούν 5/5 νίκες με τέρματα 15-1! Το Σάββατο πέρασαν στο ρελαντί από το Σαν Μαρίνο με 0-4 και έχουν ουσιαστικά εξασφαλισμένη την πρόκριση στο EURO.

Οι Σκωτζέζοι συνηθίζουν να αγωνίζονται ορμητικά εντός έδρας, όμως απέναντί τους σήμερα θα βρουν μία από τις πλέον ποιοτικές εθνικές ομάδες του πλανήτη. Αναμένεται γρήγορος ρυθμός στο παιχνίδι, ευκαιρίες εκατέρωθεν και πιθανότατα πολλά γκολ. Επιλογή το Over 2.5, σε απόδοση 1.85.

Κρίσιμο ματς, δεν θα ανοίξει ο ρυθμός

Στις 15:00, στη Νανζίνγκ, Γάλλοι και Αυστραλοί διασταυρώνουν τα "ξίφη" τους, με στόχο την 1η θέση στον όμιλο και την αποφυγή των Αμερικάνων στα προημιτελικά.

Αμφότερες ομάδες έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στην 8αδα, όμως η νίκη τους φέρνει σε ένα, θεωρητικά, πολύ πιο βατό μονοπάτι μέχρι τον τελικό του Μουντομπάσκετ.

Οι Γάλλοι παίζουν σκληρή άμυνα με τον Γκομπέρ να δεσπόζει στη ρακέτα και οι Αυστραλοί θα αναγκαστούν να ακολουθήσουν ένα πιο χαμηλό τέμπο απ' ότι συνηθίζουν, καθώς υστερούν σε αθλητικότητα απέναντι στους σημερινούς αντιπάλους τους.  Επιλογή το Under 162.5. 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.