Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Combo με γκολ, αξία στους φιλοξενούμενους!

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα Αρμενίας και Τσεχίας

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Δευτέρας (25/05) κρύβει ενδιαφέρουσες επιλογές! Το Betarades.gr είναι και πάλι εδώ με δυνατά προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Το πρόγραμμα δεν είναι πλούσιο. Ωστόσο, μπορεί να αποτελέσει ένα καλό... ορεκτικό, πριν από την εμβόλιμη αγωνιστική της Bundesliga. Θα ασχοληθούμε λοιπόν με αγώνες από δύο πιο «εναλλακτικά» πρωταθλήματα. Την Α' Αρμενίας και τη Β' Τσεχίας. Τα σημεία που ξεχωρίσαμε αφορούν τα γκολ και όχι μόνο. Έχουμε combo στοίχημα και μια διπλή ευκαιρία που αξίζουν. Να τονιστεί, πως οι αναμετρήσεις που θα αναλύσουμε εντοπίζονται στη winmasters με πληθώρα αγορών. Περνάμε τώρα στις προβλέψεις μας!

Σκορ και θέαμα στην Τσεχία

Οι προτάσεις στοιχήματος της Δευτέρας αρχίζουν από το πρωτάθλημα της Β' Τσεχίας. Απόψε, στις 19:00, η Ντούκλα Πράγας υποδέχεται τη Ζιχλάβα. Το ματς έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Και οι δύο ομάδες είναι από τις δυνατές της κατηγορίας.

Η Ντούκλα Πράγας χρειαζόταν πάρα πολύ τη διακοπή. Αυτήν τη στιγμή, εντοπίζεται στην πέμπτη θέση της κατάταξης, με 31 πόντους. Απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την πρώτη τριάδα. Έκανε πολύ δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αλλά έριξε την απόδοσή της πριν τις αναβολές. Αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία επίσημα ματς. Προέρχεται από δύο σερί ήττες, με πιο πρόσφατη αυτήν από τη Βικτόρια Ζίσκοφ, με 5-2! Παρόλα αυτά, δεν παύει να διαθέτει την καλύτερη επίθεση στη διοργάνωση. Έχει πετύχει 36 γκολ σε 17 παιχνίδια. Στην άμυνα πρέπει να βελτιωθεί, αλλά και στα φιλικά που έδωσε δέχτηκε πολλά τέρματα. Έστω κι αν έπαιξε με πιο δυνατούς αντιπάλους.

Στην αντίπερα όχθη, η Ζιχλάβα είναι από τις ομάδες που διεκδικούν με τις μεγαλύτερες αξιώσεις την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Για την ακρίβεια, είναι στη δεύτερη θέση και μόλις στο -3 από την κορυφή. Κάτι που σημαίνει ότι με νίκη σήμερα, «πιάνει» την πρώτη Παρντουμπίτσε. Δυνατό σύνολο, στηρίζεται και αυτό περισσότερο στην επίθεση παρά στην άμυνα. Είναι αήττητη στα 15 από τα 17 ματς του πρωταθλήματος. Στο τελευταίο ματς για τη διοργάνωση, κέρδισε εύκολα με 2-0 την Τρίνετς. Έπαιξαν και οι φιλοξενούμενοι δυνατά φιλικά, με τη Σπάρτα Πράγας. Έχασαν με βαριά σκορ, δείχνοντας ότι δεν είναι τόσο καλοί στο αμυντικό κομμάτι. Θα παίξουν για το «διπλό» απόψε, και δεν έχουν μάθει να κλείνονται πίσω.

Γενικά, αμφότερες οι ομάδες εντυπωσιάζουν με τις επιθετικές τους επιδόσεις. Περιμένουμε ένα ωραίο και ανταγωνιστικό ματς, με πολλά γκολ. Αυτό λένε και τα στατιστικά των αντιπάλων. Έτσι, επιλέγουμε το combo Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 1.83.

Αντέχει η Ουράρτου

Από την Τσεχία, μεταφερόμαστε στην Αρμενία, και στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, η Αραράτ Ερεβάν φιλοξενεί την Ουραρτού. Οι γηπεδούχοι παίζονται σε τιμές φαβορί, αλλά αυτό δεν ανταποκρίνεται και στον αγωνιστικό χώρο. Το έργο τους, δεν θα είναι καθόλου εύκολο σήμερα.

Η Αραράτ Ερεβάν πήγε στη διακοπή μετά από μια μέτρια πορεία τις τελευταίες αγωνιστικές. Ειδικότερα, δεν είχε νίκη στα έξι πιο πρόσφατα ματς για πρωτάθλημα, αλλά και κύπελλο. Έχει στόχο να μπει στα πλέι-οφ, και είναι σε καλό δρόμο. Ωστόσο, με την εικόνα που παρουσίαζε τον τελευταίο καιρό, θα έχει πρόβλημα. Δυσκολεύεται στη δημιουργία φάσεων, ενώ και αμυντικά δεν πείθει. Να σημειωθεί, ότι δέχτηκε τουλάχιστον ένα γκολ στα πέντε από τα οκτώ παιχνίδια στο «σπίτι» της. Προέρχεται από το 0-0 με τη Λόρι, εντός έδρας. Γενικά, φαίνεται πεσμένη και πρέπει να βελτιωθεί άμεσα για να μην... μπλέξει.

Από την άλλη, η Ουραρτού είναι πέντε πόντους κάτω από τη σημερινή της αντίπαλο. Παλεύει και αυτή για τα πλέι-οφ, και το σημερινό ματς είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. Έχουν ανέβει οι φιλοξενούμενοι και προσπαθούν να προλάβουν την εξάδα. Έτσι, έχουν παραμείνει αήττητοι στα πέντε τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει η βελτίωσή τους στην άμυνα. Η Ουραρτού έχει «δέσει» στα μετόπισθεν και κράτησε το μηδέν στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της λίγκας. Θα επιδιώξει να πάρει θετικό αποτέλεσμα απόψε, και αν είναι το ίδιο πειθαρχημένη μπορεί να τα καταφέρει. Η άμυνα μπορεί να αποδειχθεί... χρυσάφι σε αυτήν την προσπάθεια της Ουραρτού.

Το σετ των αποδόσεων μοιάζει να υπερεκτιμά τις δυνατότητες της Αραράτ. Οι γηπεδούχοι δεν ήταν σε καλή κατάσταση πριν τη διακοπή και γενικά δεν εντυπωσιάζουν. Η Ουραρτού οφείλει να πάρει κάτι από το ματς και με «σφιχτή» τακτική μπορεί να πετύχει το στόχο της. Εμπιστευόμαστε τους φιλοξενούμενους, με το Χ2 σε απόδοση 2.20.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr για την ενημέρωσή σας και σε αυτές τις δύσκολες μέρες. Καθημερινά θα βρίσκετε τις κορυφαίες επιλογές για διασκέδαση στα τυχερά παιχνίδια. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, Esports, Virtual Sports και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!