Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Δεν χάνει η Λάρισα, εύκολα η Λειψία (vid)

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Κυριακή (01/03) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς υπάρχει αγωνιστική δράση σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που σιγά σιγά πλησιάζουν στην τελική τους ευθεία. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες όπως είναι η Betrebels.

Με πολλές απουσίες ο Αστέρας

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΕΛ και Αστέρα Τρίπολης. Η Λάρισα έχει συμπληρώσει εννιά παιχνίδια μακριά από τις επιτυχίες μετρώντας πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες σε αυτή τη σειρά αγώνων, βρίσκεται στην 11η θέση με 27 βαθμούς, ωστόσο δεν αναμένεται να απειληθεί και να μπλέξει σε περιπέτειες στα πλέι άουτ, καθώς έχει διαφορά ασφαλείας από τις θέσεις του υποβιβασμού. Σήμερα, υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης που θέλει τη νίκη για να ελπίζει σε συμμετοχή στα πλέι οφ, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν με πολλές και σημαντικές απουσίες, κάτι που κάνει τη σημερινή αποστολή τους ιδιαιτέρως δύσκολη. Δεν πιστεύουμε ότι ο Αστέρας μπορεί να φύγει με τη νίκη από τη Λάρισα μετρώντας τόσους σημαντικούς απόντες, επιλογή μας θα αποτελέσει το 1Χ σε απόδοση 1.80.

Ξαναβρίσκει πατήματα η Λειψία

Συνεχίζουμε με Μπουντεσλίγκα και την αναμέτρηση Λειψία – Λεβερκούζεν. Η Λειψία μπορεί να έκανε "νερά" μετά τη χειμερινή διακοπή, ωστόσο δείχνει να βρίσκει και πάλι τα πατήματά της, καθώς προέρχεται από τρεις σερί επιτυχίες σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι διέλυσε με 0-5 τη Σάλκε, βρίσκεται στο -4 από την πρωτοπόρο, Μπάγερν, έχοντας παιχνίδι λιγότερο και πιστεύουμε πως δεν θα αφήσει τη σημερινή ευκαιρία να πάει χαμένη. Η Λεβερκούζεν κουβαλάει κούραση από το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην Πόρτο και δεν πιστεύουμε πως θα αντέξει στην αφόρητη πίεση που ασκεί η Λειψία στην έδρα της. Θα πάμε με το Λειψία -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 1.84.

Υποτιμάται από τις αποδόσεις η Νις

Ολοκληρώνουμε με Λιγκ 1 και την κόντρα ανάμεσα σε Μπορντό και Νις. Η Μπορντό βρίσκεται στη 13η θέση με 35 βαθμούς όντας στο -8 από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, μετράει μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της και παρά το γεγονός πως έχει βελτιώσει πολύ την εικόνα της, δείχνει να μην είναι όσο αποτελεσματική πρέπει. Η Νις από την πλευρά της είναι στη 10η θέση με 37 βαθμούς όντας στο -6 από την τετράδα και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, θέλει τη νίκη σήμερα για να πλησιάσει ακόμη παραπάνω και τη δεδομένη χρονική στιγμή δείχνει να είναι σε θέση να τα καταφέρει, καθώς βρίσκεται σε καλή κατάσταση διατηρώντας ρεκόρ 2-2-1 στα πέντε τελευταία. Θεωρούμε πως το σετ αποδόσεων αδικεί τη Νις, έτσι μας δίνει την ευκαιρία να πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.90, ένα σημείο με αξία βάσει της εικόνας των δυο ομάδων.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε το βίντεο για την 26η αγωνιστική της Superleague!

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ

 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!