Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Διαφορά ποιότητας στη Μπουντεσλίγκα

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το μπάσκετ

Γεμάτο με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις είναι το κουπόνι του Σαββάτου (23/10) για αρκετά εμπορικά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τις επιλογές της ημέρας, που έρχονται από την ανώτερη κατηγορία της Γερμανίας και την ελληνική Basket League. Βρείτε όλα τα σημερινά ματς στην interwetten με πλήθος αγορών. Πάμε να δούμε, λοιπόν, τις λεπτομέρειες για τις προτάσεις μας.

Στις 16:30, η Αρμίνια Μπίλεφελντ υποδέχεται τη Ντόρτμουντ για την 9η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.

Δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα η Αρμίνια Μπίλεφελντ, που έχει απολογισμό τρεις ήττες και πέντε ισοπαλίες. Η πιο πρόσφατη με 1-1 στην έδρα της Άουγκσμπουργκ. Δυσκολεύεται να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, καθώς έχει δεχτεί γκολ στα έξι από τα οκτώ ματς. Από συντριβή (4-0) στην έδρα του Άγιαξ για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ προέρχεται η Ντόρτμουντ. Αντίθετα, τα πάει καλύτερα στην Μπουντεσλίγκα, όπου μετράει δύο σερί νίκες, με τελευταία αυτή (3-1) επί της Μάιντζ. Εκτός λόγω τραυματισμού ο Χόλαντ. Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να... ξεπλύνουν την ντροπή της ήττας στην Ολλανδία. Θα ποντάρουμε στο Ντόρτμουντ -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 1.89.

Στις 17:00, ο Προμηθέας κοντράρεται στην Πάτρα με τη Λάρισα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Basket League.

Ηττήθηκε μεν ο Προμηθέας στη Βαλένθια από την ομώνυμη ομάδα με 92-82 στο Eurocup. Ωστόσο, στάθηκε αξιοπρεπώς και στο πρώτο μισάωρο κράτησε χαμηλά τη διαφορά. Η ομάδα του Καζιμίρο πήρε διψήφιο σκορ από έξι παίκτες. Έχασε η Λάρισα εντός έδρας από το Λαύριο με 75-66 τελευταία. Δύο ήττες σερί μετράει το σύνολο του Παπανικολόπουλου, καθώς ηττήθηκε και από την ΑΕΚ. Θα ψάξει τη νίκη στο γήπεδό του ο Προμηθέας και είναι σε θέση να την πετύχει με άνεση. Θα προτιμήσουμε το Προμηθέας -12.5 σε απόδοση 1.90.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Γερμανίας μαζί με τα υπόλοιπα σημεία του Σαββάτου!