Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Έχει γκολ στο «Ipurua»

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση σε Ευρώπη, Αργεντινή και Βραζιλία

Μπορεί οι επιλογές να είναι περιορισμένες στο κουπόνι οπαπ της Δευτέρας (29/11), ωστόσο το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο, με δράση σε αρκετά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως και σε Αργεντινή, Βραζιλία. Το Betarades.gr ξεχώρισε τις πιο δυνατές από τις προτάσεις στοιχήματος, που έρχονται από Segunda Division και Super Lig Τουρκίας, τις οποίες θα αναλύσουμε παρακάτω. Εσεις μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε βαθμολογίες για αμέτρητες λίγκες και φυσικά βαθμολογία σούπερ λιγκ.

Η Έιμπαρ δεν έχει καταφέρει να βρει σταθερότητα στο τελευταίο διάστημα και αυτό έχει αντίκτυπο στην απόδοσή της, τα αποτελέσματά της και τη βαθμολογική της συγκομιδή. Προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο τη Λούγκο (2-2), σ' ένα ματς που αντέδρασε από το 2-0 των γηπεδούχων, όμως δεν εκμεταλλεύτηκε εν τέλει το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε στο τελευταίο ημίωρο. Αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία στα πρόσφατα πέντε παιχνίδια, μετρά επίσης ισάριθμες νίκες και μία ήττα.

Η Χιρόνα συνέχισε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα και εξακολουθεί να πραγματοποιεί ανοδική πορεία. Προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη εναντίον της Ρεάλ Σοσιεδάδ Β' (1-2) όπου επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και της πιο έμπειρης ομάδας. Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη στα πρόσφατα πέντε ματς για το συγκρότημα του Μίτσελ, μετρά επίσης μία ήττα σε αυτό το διάστημα, εκείνη από την Τενερίφη εκτός έδρας, με σκορ 2-1. Οι Καταλανοί πέρασαν επιτέλους στο πρώτο μισό της κατάταξης και "βλέπουν" εξάδα. Δύο ομάδες που δέχονται γκολ και σκοράρουν, περιμένουμε παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν και θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Συνεχίζει να μαζεύει βαθμούς αποκλειστικά μακριά από την έδρα της, γι αυτό και βρίσκεται στην τελευταία θέση της Superlig, μαζί με Κασίμπασα και Ρίζεσπορ στους 10 πόντους. Την περασμένη Δευτέρα άντεξε και στην έδρα της Καϊσέρισπορ, ισοφαρίζοντας προς το τέλος του αγώνα. Και τους 5 τελευταίους της βαθμούς τους πήρε εκτός Σμύρνης, στο γήπεδό της μετρά τέσσερις σερί ήττες δίχως να σκοράρει.

Europa League τέλος για τη Φενέρ, την Πέμπτη ηττήθηκε στο "Καραϊσκάκης" από τον Ολυμπιακό, θα συνεχίσει πιθανότατα στα playoffs του Conference League. Καλό πρώτο ημίχρονο από την ομάδα του Περέιρα, έπεσε η απόδοσή της στο δεύτερο μέρος και το πλήρωσε στο τέλος. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το σπουδαίο διπλό με ανατροπή στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Γαλατά (1-2). Δύο ομάδες που παίζουν ανοιχτά και σκοράρουν, κάτι ανάλογο περιμένουμε και σήμερα, με την επιλογή μας να είναι το Over 2.5 σε απόδοση 1.88.