Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Έχει το μομέντουμ η Λάτσιο

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση στην Πρέμιερ Λιγκ και στη Λα Λίγκα

Δυνατά παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Τρίτης (18/1) με δράση σε Πρέμιερ Λιγκ και Λα Λίγκα και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στα Κύπελλα Ιταλίας και Γερμανίας. Την ίδια στιγμή εμβόλιμη δράση έχουμε και σε αρκετές λίγκες, ενώ τέσσερα παιχνίδια διεξάγονται για το Κόπα Άφρικα. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε τις πιο δυνατές προτάσεις από το κουπόνι, που έρχονται από τις αναμετρήσεις Λάτσιο - Ουντινέζε και Μόναχο 1860 - Καρλσρούη. Όλα τα παιχνίδια της ημέρας μπορείτε να τα βρείτε με πλήθος επιλογών στο pame stoixima online.

Νοκ - άουτ αναμέτρηση για τη φάση των "16" της διοργάνωσης. Πρώτη νίκη για Λάτσιο στο νέο έτος, αυτή στο "Arechi" με αντίπαλο την ουραγό Σαλερνιτάνα (3-0). Είχε προηγηθεί η ήττα από την Ίντερ με 2-1 εκτός έδρας, παραμένει αήττητη στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της και βρίσκεται στην 8η θέση της Serie A.

Με σκυμμένο κεφάλι επέστρεψε από το Τορίνο η Ουντινέζε, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από την Γιουβέντους. Ήταν η δεύτερη σε ισάριθμες αγωνιστικές που έδωσε στο 2022. Θυμίζουμε πως οι "τζεμπρέτε" ταλαιπωρήθηκαν σημαντικά από κρούσματα κορωνοϊού τον τελευταίο καιρό, ενώ συνολικά πανηγύρισαν μόλις μία νίκη σε οχτώ επισκέψεις τους στην έδρα της Λάτσιο: Τον Νοέμβριο 2020 με 3-1. Στις υπόλοιπες σημείωσαν έξι ήττες και μία ισοπαλία. Σε καλύτερη κατάσταση η Λάτσιο, που έχει και την παράδοση υπέρ της κόντρα στην Ουντινέζε. Θα κρατήσουμε το Λάτσιο -1(Ασιατικό) σε απόδοση 2,22.

Συνεχίζουμε με τη νοκ - άουτ αναμέτρηση Μόναχο 1860 - Καρλσρούη για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Γερμανίας. Ομάδα της Γ' Κατηγορίας το Μόναχο επέστρεψε με το δεξί από τη χειμερινή διακοπή, προσπερνώντας με ανατροπή το εμπόδιο της Βέχεν (3-2 εντός). Οι Βαυαροί προέρχονται από τρεις σερί νίκες κρατώντας το μηδέν στις δύο, ενώ αποτελούν τη μοναδική εκπρόσωπο της 3ης κατηγορίας στο Κύπελλο Γερμανίας.

Με τον βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε από την έδρα της άκρως ποιοτικής Ντάρμσταντ η Καρλσρούη (2-2). Αγωνίζεται στη Β' Κατηγορία, βρίσκεται λίγο κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα το συγκρότημα του Άινερ (+9 από την επικίνδυνη ζώνη). Είναι δύο ομάδες που συνηθίζουν να παίζουν ανοιχτά, σκοράρουν και δέχονται γκολ με ευκολία. Θα επιλέξουμε το Over 2,5 σε απόδοση 1,80.

Δείτε τις σημερινές προτάσεις στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.