Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Για την πρόκριση ο Άρης, σκοράρει ο ΟΦΗ

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League

Τα βλέμματα σήμερα, Πέμπτη, στρέφονται κυρίως στην Ευρώπη σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, με τις αναμετρήσεις του Europa League. Το Betarades.gr επέλεξε να δώσει προγνωστικά για τέσσερις από αυτές, μεταξύ τους και δύο ελληνικές. Πιο ειδικά, πρόκειται για τους αγώνες Άρης-Κόλος Κοβαλίβκα, ΟΦΗ-Απόλλων Λεμεσού, Μούρα Άαρχους και Λάτσι-Χαποελ Μπιρ Σιβα.

Πάει για νίκη ο Άρης

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση του Άρη με την Κόλος Κοβαλίβκα για τον 2ο προκριματικό του Europa League στις 21:00. Ο Άρης θα δώσει το "παρών" στην Ευρώπη δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και θέλει να τα πάει ακόμη καλύτερα, με απώτερο στόχο να μπει στους ομίλους. Στο περσινό πρωτάθλημα βγήκε πέμπτος στα πλέι οφ, ενώ φέτος στην πρεμιέρα της Superleague κέρδισε με ανατροπή εντός τη Λαμία, πιάνοντας καλύτερη απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο.

Η νεοφώτιστη πέρσι στο ουκρανικό πρωτάθλημα Κόλος Κοβαλίβκα κέρδισε μια θέση στα προκριματικά του Europa League, τερματίζοντας στην έκτη θέση. Αυτή είναι και η πρώτη της ευρωπαϊκή συμμετοχή στην ιστορία των μόλις οχτώ χρόνων ύπαρξής της. Στο φετινό πρωτάθλημα της χώρας της μέχρι στιγμής έδειξε δύο διαφορετικές εικόνες. Στις δύο αγωνιστικές έχει μια ήττα και πιο πρόσφατα μια νίκη. Μάλιστα, με ευρύ σκορ 4-0 επί της Λβιβ. Ωστόσο, εδώ πιστεύουμε ότι θα μετρήσει το γεγονός ότι ο Άρης είναι πιο έμπειρος στη διοργάνωση και θα καταφέρει να πάρει τη νίκη και την πρόκριση. Θα επιλέξουμε, δηλαδή, άσσο, σε απόδοση 1.83.

Γκολ στην Κρήτη

Περνάμε στην έτερη ελληνική ομάδα που αγωνίζεται στον ίδιο προκριματικό γύρο, τον ΟΦΗ, που υποδέχεται τον Απόλλωνα Λεμεσού στις 20:00. Οι Κρητικοί έχουν αρχίσει χλιαρά τη σεζόν στην Ελλάδα, μένοντας στην ισοπαλία 1-1 εντός έδρας με τον Παναιτωλικό. Να σημειωθεί ότι δεν έχουν κερδίσει στα πιο πρόσφατα 11 επίσημα ματς τους, μετρώντας και αυτά της περσινής χρονιάς. Ενδιαφέρον το ότι έχουν στο ρόστερ δύο πρώην παίκτες του Απόλλωνα, τους Σελίμοβιτς και Σαρδινέρο.

Σταθερά ανοδική φαίνεται πως είναι η απόδοση του Απόλλωνα Λεμεσού, από την άλλη. Τα πάει καλά στο πρωτάθλημα και προέρχεται από εντός νίκη κόντρα στην Πάφο με 1-0. Σε τρεις αγωνιστικές πέτυχε άλλη μια νίκη και μια ισοπαλία. Όσον αφορά την Ευρώπη, πέρασε τη Σαμπουρτάλο στον πρώτο προκριματικό με ένα άνετο 5-1. Με τα παραπανω, θα επιλέξουμε την περίπτωση να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Δηλαδή, goal/goal, σε απόδοση 1.95.

Με τέρματα Μούρα και Άαρχους

Επόμενο ματς αυτό της Μούρα και της Άαρχους στις 21:15. Η γηπεδούχος δεν γνωρίζει τι θα πει ήττα στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια σε κάθε διοργάνωση. Τελευταία ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Ολίμπια Λιουμπλιάνα στο πρωτάθλημα Σλοβενίας, δείχνοντας ωστόσο θετικά στοιχεία. Είναι, μάλιστα, πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα μαζί με τη Μάριμπορ και κρατάει το μηδέν στη εστία της. Στον πρώτο προκριματικό απέκλεισε τη Νόμε Κάλιου στην έδρα της εύκολα με 4-0.

Σε καλό φεγγάρι είναι και η Άαρχους, που προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση και εντός έδρας νίκη 4-2 επί της Βέλιε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Δανίας. Στην Ευρώπη αντιμετώπισε τη Χόνκα στον προηγούμενο γύρο και χωρίς προβλήματα την κέρδισε με 5-2. Γενικά, φαίνεται να πιάνει μεγάλα σκορ. Αυτό μας οδηγεί στην επιλογή πολλών τερμάτων στο ματς. Θα διαλέξουμε, επομένως, over 2.5, σε απόδοση 1.81.

Δεν χάνει η Λάτσι

Κλείνουμε με τον αγώνα της Λάτσι και της Χαποέλ Μπερ Σεβά στις 20:00. Η Λάτσι "έτρεχε" σερί πέντε νικών σε όλες τις διοργανώσεις, μέχρι την τελευταία της ισοπαλία με την Κέσλα εκτός έδρας και σκορ 0-0 και πάλι για το Europa League. Μάλιστα, το παιχνίδι έφτασε ως τα πέναλτι και κέρδισε 4-5. Είναι η τρίτη της συνεχόμενη παρουσία στην Ευρώπη, ωστόσο δεν έχει προχωρήσει ποτέ πέρα από τον δεύτερο προκριματικό.

Η Χαποέλ Μπερ Σεβά, από την άλλη, προέρχεται από την πρώτη της φετινή ήττα, 3-1 από τη Μακάμπι Χάιφα εκτός, παρόλο που κατάφερε να ισοφαρίσει. Προηγουμένως είχε τρία σερί κερδισμένα παιχνίδια. Στον δρόμο της στον προηγούμενο προκριματικό γύρο για την Ευρώπη συνάντησε στην έδρα της τη Ντιναμό Μπατούμι και με 3-0 πήρε το εισιτήριο για το αποψινό ματς. Με βάση τα όσα είπαμε, κρίνουμε πως η Λάτσι σίγουρα σήμερα δεν θα ηττηθεί. Οπότε, θα πάμε με 1Χ, σε απόδοση 2.01.