Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Ισπανία για κούπα, πολλά γκολ στο Τορίνο

Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει επιλογές για στοίχημα από τον τελικό του Nations League, αλλά και τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Με μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον αναμένεται και το πρόγραμμα της Κυριακής, στο οποίο ξεχωρίζει ο τελικός του Nations League!

Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει αξιόλογες επιλογές για στοίχημα από τον τελικό, αλλά και τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Ισπανία για κούπα!

Ξεκινάμε τις επιλογές μας από τον τελικό του Nations League, ανάμεσα στην Ισπανία και τη Γαλλία, ο οποίος διεξάγεται στις 21:45 στο Σαν Σίρο του Μιλάνο.

H Ισπανία έκανε την έκπληξη και επικράτησε της Ιταλίας (1-2) στο Μιλάνο, στο πλαίσιο του ημιτελικού του Nations League και θα διεκδικήσει το τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία της. Η επιτυχία της «Φούρια Ρόχα» γίνεται μεγαλύτερη αν αναλογιστεί κανείς ότι η γηπεδούχος Ιταλία ήταν αήττητη για 37 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Πραγματοποίησε πολύ ουσιαστικό πρώτο ημίχρονο, εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και με το αριθμητικό πλεονέκτημα στο δεύτερο ημίχρονο, είχε τον έλεγχο του αγώνα.

Η Γαλλία απογοήτευσε με την παρουσία της στο Euro το περασμένο καλοκαίρι, διότι ερχόταν ως παγκόσμια πρωταθλήτρια και εν τέλει δεν κατάφερε να συνεχίσει πέρα από τη φάση των «16», όπου αποκλείστηκε από την Ελβετία. Θέλει να δώσει απαντήσεις με την κατάκτηση του Nations League, έκανε το πρώτο βήμα, αποκλείοντας το Βέλγιο (2-3) στον ημιτελικό. Τρομερή ανατροπή για τους «Τρικολόρ» στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο τελευταίο ημίωρο με τρία γκολ.

Δίχως άγχος θα παίξουν οι Ισπανοί στον τελικό του Nations League, έδειξαν ότι μπορούν να διαχειριστούν το ρόλο του αουτσάιντερ και με τους Ιταλούς. Μπορεί να πάρει τον έλεγχο στο κέντρο η ομάδα του Λουίς Ενρίκε και να απειλήσει με τους γρήγορους μεσοεπιθετικούς της. Θεωρούμε ότι αδικείται από τις αποδόσεις, επιλέγουμε 1 DNB σε απόδοση 2.07.

Ανοιχτός ο μικρός τελικός

Η δεύτερη επιλογή μας έρχεται από το μικρό τελικό της διοργάνωσης ανάμεσα στην Ιταλία και το Βέλγιο, που διεξάγεται στις 16:00 στο Τορίνο.

Η Ιταλία έχασε από την Ισπανία (1-2) στον ημιτελικό του Nations League και μαζί με τον τελικό άφησε πίσω της και το σερί των 37 αναμετρήσεων δίχως ήττα. Αιφνιδιάστηκε από τη «Φούρια Ρόχα» που ήταν πιεστική από την αρχή και βρήκε γκολ στο 17’. Το αριθμητικό μειονέκτημα από το φινάλε του πρώτου μέρους έκανε δυσχερέστερη την κατάσταση για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Ρομπέρτο Μαντσίνι που το μόνο που μπόρεσε να κάνει, ήταν να εκμεταλλευτεί μια κόντρα στο τελευταίο δεκάλεπτο για να μειώσει.

Το Βέλγιο μετά τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Euro που διεξήχθη το καλοκαίρι, ήθελε τη διάκριση σε μία μεγάλη διοργάνωση και έχει ως στόχο την κατάκτηση του Nations League. Ωστόσο, δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι εναντίον της Γαλλίας (2-3) στο οποίο ηττήθηκε. Έχασε προβάδισμα δύο τερμάτων, ενώ λίγα λεπτά πριν σκοράρει ο Ερναντέζ το 2-3, ο Λουκάκου βρήκε δίχτυα, αλλά ήταν εκτεθειμένος και το τέρμα ακυρώθηκε.

Αδιάφορο παιχνίδι με τις δύο απογοητευμένες των ημιτελικών. Αμφότερες οι ομάδες έχουν πνεύμα νικητή, θέλουν να διεκδικούν τίτλους και σίγουρα δεν ικανοποιούνται με την τρίτη θέση. Αναμένουμε ένα ελεύθερο παιχνίδι, χωρίς πίεση και λιγότερη τακτική. Οι αλλαγές των προπονητών ενδέχεται να φέρουν κενά στις συνοχή των δύο ομάδων. Ποντάρουμε στο over 2.5 σε απόδοση 1.90.

Στήριξη στο Περού

Ολοκληρώνουμε τις ποδοσφαιρικές επιλογές της Κυριακής, από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Στις 23:00, η Βολιβία υποδέχεται το Περού για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στη ζώνη της Νοτίου Αμερικής.

Ανήμπορη να αντισταθεί στο Εκουαδόρ τα ξημερώματα της Παρασκευής η Βολιβία, ηττήθηκε 3-0 με το σκορ να διαμορφώνεται από το 19ο λεπτό! Ταξίδεψε με αρκετές και σημαντικές απουσίες λόγω Covid-19, ήταν σε ένα ακόμη παιχνίδι αποκαρδιωτική. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με 10 γκολ παθητικό σε αυτό το σερί! Δίχως νίκη από τον Ιούνιο και το 3-1 επί της Βενεζουέλας, έκτοτε μέτρησε 2 ισοπαλίες και 7 ήττες! Στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα δέχθηκε 4/4 ήττες στον όμιλο με 10 γκολ παθητικό επίσης!

Επιβεβαίωσε την ανοδική του τροχιά το Περού, τα ξημερώματα της Παρασκευής πέτυχε δίκαιη και πειστική νίκη υποδεχόμενο τη Χιλή (2-0) και πλησίασε κι άλλο τις προνομιούχες θέσεις για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Η ομάδα του Γκαρέκα έλεγξε απόλυτα το ρυθμό του ματς με τους «τσιλένιος», πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη και μείωσε τη διαφορά από την 5η θέση των μπαράζ στο -3.

Η Βολιβία ήταν κάκιστη στο προηγούμενο παιχνίδι στο Εκουαδόρ και παρότι έχει κάποιες επιστροφές υστερεί σημαντικά σε ποιότητα από το Περού. Έχει να αντιπαραβάλει την έδρα και το υψόμετρο, αλλά αγωνιστικά οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτεροι και μας έπεισαν με την εικόνα τους στο 2-0 επί της Χιλής. Θα στηρίξουμε την ανοδική τροχιά της ομάδας του Γκαρέκα και θα ποντάρουμε στο 2 DNB, σε απόδοση 2.20.

Μπες στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.