Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Με κάλυψη η Αταλάντα, λογικό φαβορί η Βιγιαρεάλ

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση στα παιγνίδια των ομίλων του Champions League

Τρίτη 2/11 σήμερα και το στοιχηματικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα μεγάλα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ που επιστρέφει και πάλι στη δράση. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει οκτώ αναμετρήσεις για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, τη στιγμή που στο κουπόνι υπάρχουν και παιχνίδια σε πολλά πρωταθλήματα. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε τις πιο δυνατές προτάσεις από τα προγνωστικά champions league και σας τις παρουσιάζει παρακάτω.

Το Σάββατο έσωσε το βαθμό στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λάτσιο (2-2) σκοράροντας στις καθυστερήσεις και διατηρήθηκε ισόβαθμη με τη Ρόμα στην 4η θέση της Serie A. Είχε προηγηθεί το διπλό στη Γένοβα με ανατροπή (1-3 τη Σαμπντόρια) και η εντός έδρας "γκέλα" με την Ουντινέζε (1-1), με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στην προκειμένη περίπτωση στις καθυστερήσεις. Πικρή γεύση άφησε στο στόμα του Γκασπερίνι η πρώτη αναμέτρηση με τη Γιουνάιτεντ πριν δύο εβδομάδες στο Μάντσεστερ. Είχε προηγηθεί η ισοπαλία στο "Θεράμικα" με τη Βιγιαρεάλ (2-2) και η εντός έδρας νίκη με τη Γιουνγκ Μπόις (1-0) για τον 6ο όμιλο. Ισόβαθμη με τους Ισπανούς η Αταλάντα, στο -2 από τη Γιουνάιτεντ και στο +1 από τους Ελβετούς.

Πειστική η απάντηση της Γιουνάιτεντ στην συντριβή από τη Λίβερπουλ, το Σάββατο πέρασε από την έδρα της Τότεναμ (0-3) και συνήλθε κυρίως πνευματικά. Πριν την 5αρα από τη Λίβερπουλ επικράτησε με 3-2 της Αταλάντα, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, με κάκιστη εμφάνιση στο πρώτο μέρος και αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη. Η Γιουνάιτεντ ψάχνει την 150η νίκη της στο Champions League, θα είναι η πρώτη αγγλική ομάδα που θα φτάσει αυτό τον αριθμό και 4η συνολικά στην Ευρώπη, πίσω από τις Ρεάλ, Μπάγερν και Μπαρσελόνα. Περιμένουμε ότι η Αταλάντα θα αξιοποιήσει σήμερα ιδανικά την έδρα της και θα προσπαθήσει να πάρει εκδίκηση από τους "κόκκινους διαβόλους", θα κρατήσουμε τον 1(DNB) σε απόδοση 2,20.

Επόμενη πρόταση έρχεται από την αναμέτρηση Βιγιαρεάλ - Γιουνγκ Μπόις. Η Βιγιαρεάλ δεν είναι στην ιδανική κατάσταση από άποψη φόρμας και αποτελεσματικότητας. Είναι ενδεικτικό ότι έχει σημειώσει μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει. Προέρχεται από την οδυνηρή ήττα στο τοπικό ντέρμπι με τη Βαλένθια (2-0) στο "Μεστάγια", αν και το 1-0 το πρώτου μέρους ήταν μαγική εικόνα, αφού το "Κίτρινο Υποβρύχιο" είχε τις ευκαιρίες για γκολ, ωστοσο οι αντίπαλοι το πέτυχαν. Πριν από αυτό, την εύκολη νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ, στην έδρα της Γιουνγκ Μπόις με σκορ 1-4, διαδέχτηκε η ήττα στο Μπιλμπάο από την Αθλέτικ με σκορ 2-1 στο πλαίσιο της Λα Λίγκα και αμέσως μετά η απρόσμενη εντός έδρας "γκέλα" κόντρα στην Κάντιθ με σκορ 3-3. Μετρά πλέον μία νίκη και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την άλλη η Γιουνγκ Μπόις δεν είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, έχει παρουσιάσει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και αναμενόμενα έχει χάσει βαθμούς που ίσως την είχαν φέρει σε καλύτερη θέση στις διοργανώσεις που συμμετέχει. Στο τελευταία παιχνίδι που έδωσε η ομάδα του Βάγκνερ, υπέστη ήττα από τη Σεντ Γκάλεν (3-1) εκτός έδρας, για το πρωτάθλημα. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική αποτυχία, έπειτα από μία ακόμα εκτός έδρας ήττα, αυτή τη φορά από τη Λουγκάνο με σκορ 2-1, η οποία μάλιστα της κόστισε και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Στο προηγούμενο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση στη Βιγιαρεάλ και υπέστη συντριβή με 1-4. Οι γηπεδούχοι είναι εδώ το φαβορί, θα κρατήσουμε το Βιγιαρεάλ -1(Ασιατικό) σε απόδοση 1,90.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Τρίτης.