Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Με τα γκολ σε Ελσίνκι και Κόρδοβα

Το Betarades.gr ξεχώρισε προτάσεις από τον τελικό του Σούπερ Καπ και την αναμέτρηση Ταγιέρες - Βελέζ - Δείτε αναλυτικά τις προτάσεις.

Ο μεγάλος τελικός του Σούπερ Καπ που διεξάγεται στο Ολυμπιακό Στάδιο του Ελσίνκι ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα. Την ίδια στιγμή δράση έχουμε στο Κόνφερενς Λιγκ, ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, καθώς και σε Κόπα Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα. Το Betarades.gr ξεχώρισε προτάσεις από τον τελικό του Σούπερ Καπ και την αναμέτρηση Ταγιέρες - Βελέζ, τις οποίες μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών bwin app.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αρχίζει και επίσημα τη νέα σεζόν με τον τελικό του Σούπερ Καπ κόντρα στην Άιντραχτ, με στόχο να ξεκινήσει από εκεί που σταμάτησε, δηλαδή με την κατάκτηση ενός τροπαίου. Κατέκτησε το 14ο Τσάμπιονς Λιγκ στην ιστορία της, νικώντας τη Λίβερπουλ στον τελικό με 0-1 αλλά και το 35ο πρωτάθλημα Ισπανίας. "Παίζονται έξι τίτλοι και θέλουμε να παλέψουμε για όλους. Η Άιντραχτ είναι ικανή να μας δυσκολέψει, αλλά οι παίκτες μου είναι προετοιμασμένοι", είπε ο Κάρλο Αντσελότι. Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, ο Ιταλός τεχνικός πήρε όλους τους διαθέσιμους παίκτες στο Ελσίνκι, συμπεριλαμβανομένων και των νεοφερμένων Τσουαμενί, Ρούντιγκερ.

Από την πλευρά της η Άιντραχτ δεν ξεκίνησε με θετικό τρόπο το νέο πρωτάθλημα, υπέστη συντριβή εντός έδρας, από τη Μπάγερν Μονάχου (1-6). Αυτή ήταν η δεύτερη επίσημη αναμέτρηση για τους "Αετούς" οι οποίοι έπαιξαν ήδη για το Κύπελλο, με την αδύναμη ομάδα του Μαγδεμβούργου. Επικράτησαν εύκολα με σκορ 0-4 και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η σημαντικότερη στιγμή της περσινής αγωνιστικής περιόδου για το συγκρότημα του Γκλάσνερ, ήταν η κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ, στον τελικό με τη Ρέιντζερς. Για την αναμέτρηση στο Ελσίνκι, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες αμυντικοί Μπούτα και Ονγκουένε. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το φαβορί του αγώνα, έχει ποιότητα και εμπειρία σε τελικούς. Αναμενόμενα ο άσος προσφέρεται πολύ χαμηλά και δεν έχει αξία πονταρίσματος. Η Άιντραχτ θα βρει χώρους στην κόντρα και περιμένουμε να απειλήσει. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν και θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.83.

Από το Σούπερ Καπ στο Κόπα Λιμπερταδόρες και την αναμέτρηση Ταγιέρες - Βελέζ. Αγώνας ρεβάνς για την προημιτελική φάση, στο πρώτο ματς η Βελέζ είχε πάρει τη νίκη με 3-2, με τον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ να μην βρίσκεται σε ισχύ. Με καλό μομέντουμ πάει στο ματς της χρονιάς απόψε η Ταγιέρες, γενικά είναι βελτιωμένη η εικόνα της τον τελευταίο μήνα και έχει το υλικό να παίξει ακόμη καλύτερα. Επικράτησε με 2-0 της Αρχεντίνος στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της για το πρωτάθλημα, απόψε το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο.

Μία από τα ίδια η Βέλεζ στο πρωτάθλημα, έχασε (με ανατροπή) και στην Σάντα Φε το Σάββατο για να φτάσει τα 7 παιχνίδια (0-4-3) δίχως νίκη στην LPF. Μοναδική της επιτυχία από το ξεκίνημα του Ιούλη ήταν το 3-2 επί της Ταγιέρες στο πρώτο ματς. Έφτασε έτσι τα 8 ταξίδια δίχως διπλό, το αποτυχημένο εκτός έδρας σερί έφτασε στο 0-5-3! Ανεβασμένη τον τελευταίο μήνα η Ταγιέρες, πλέον έχει περισσότερες επιλογές μεσοεπιθετικά και σε καλύτερη κατάσταση. Απέναντι στην εσχάτως ασταθή άμυνα της Βέλεζ έχει καλές πιθανότητες να βρει γκολ. Μπόλικη η ποιότητα και στη γραμμή κρούσης των φιλοξενούμενων, παράγουν φάσεις. Επιλογή μας το Goal/Goal σε απόδοση 2.14.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!