Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Με τα γκολ στο Montilivi

Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει από τις προτάσεις στοιχήματος τις πιο δυνατές της ημέρας - Προτάσεις σε Ισπανία και Γαλλία.

Έπειτα από μια Κυριακή πλούσια σε παιχνίδια και ντέρμπι στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, οι ρυθμοί... πέφτουν σήμερα Δευτέρα (25/10), έστω και έτσι υπάρχουν παιχνίδια που παρουσιάζουν ενδιαφέρον και με τα οποία μπορούμε να ασχοληθούμε. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει από τις προτάσεις στοιχήματος τις πιο δυνατές της ημέρας και τις οποίες μπορείτε να βρείτε στην bwin.

Ταξιδεύουμε στο Montilivi εκεί όπου η Χιρόνα υποδέχεται τη Σαραγόσα για τη 12η αγωνιστική. Η Χιρόνα πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη στο πλαίσιο της προηγούμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, πέρασε από την έδρα της Μιραντές (1-2) και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Ταυτόχρονα, κέρδισε λίγο χρόνο ο προπονητής Μίτσελ που συνεχίζει στο όριο εξαιτίας της συνολικά κακής πορείας της καταλανικής ομάδας έως τώρα στη σεζόν. Νίκησε έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές, με τρεις σερί ήττες πρόσφατα και μία ισοπαλία.

Η Σαραγόσα συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο τη σεζόν, παραχώρησε ακόμα μία ισοπαλία στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Αυτή τη φορά ήταν η Πονφεραντίνα (1-1), η οποία έφυγε με το βαθμό από το "Ρομαρέδα" και υποχρέωσε την ομάδα του Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ στην έβδομη διαδοχική ισοπαλία. Θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι δεν έχει υποστεί ήττα για οκτώ αναμετρήσεις. Συνολικά έχει οκτώ ισοπαλίες σε έντεκα αγωνιστικές. Εκτός έδρας δεν έχει ηττηθεί για τέσσερα ματς, σε όλα έχει σκοράρει. Η Χιρόνα μετρά τρία G/G και Over στα τέσσερα πρόσφατα παιχνίδια της, η Σαραγόσα έχει τέσσερα σερί G/G εκτός έδρας. Θεωρούμε ότι οι δύο ομάδες μπορούν να βρουν από ένα τέρμα τουλάχιστον και θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2,20.

Συνεχίζουμε με παιχνίδι από τη Β' Γαλλίας και την αναμέτρηση Οσέρ - Μπαστιά. Οι γηπεδούχοι θέλουν να αφήσουν στην άκρη τη συντριβή από την Τουλούζ με 6-0 και αναζητούν αντίδραση στην έδρα τους στο σημερινό ματς. Από την άλλη η Μπαστιά έδειξε λίγα πράγματα στο εντός 0-0 με την Γκρενόμπλ, στο ντεμπούτο του τεχνικού Μπρουάρ στον πάγκο της. Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες, περιμένουμε ότι οι γηπεδούχοι θα αξιοποιήσουν ιδανικά την έδρα τους και θα βγάλουν αντίδραση μετά τη συντριβή της προηγούμενης αγωνιστικής, κόντρα στην Μπαστιά που δεν έχει καταφέρει να βρει ακόμη ρυθμό. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους και θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 1,85.