Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Μιλάει η ανωτερότητα της Μπράγκα

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση σε Europa League και Europa Conference League

Συναρπαστικό το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε Γιουρόπα Λιγκ και Κόνφερενς Λιγκ και "μάχες" για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Το Betarades έψαξε και βρήκε τις πιο δυνατές επιλογές από τα παιχνίδια της Πέμπτης (9/12), που έρχονται από το Europa League και ενώ εσείς μπορείτε να βρείτε όσα χρειάζεστε στις στοιχηματικές εταιρίες ελλάδα.

Μπράγκα - Ερυθρός Αστέρας το πρώτο παιχνίδι που θα μας απασχολήσει. Με στόχο τη νίκη θα παραταχθούν απόψε και οι δύο ομάδες, για να τερματίσουν στην πρώτη θέση του ομίλου και να πάρουν το εισιτήριο για την πρόκριση στους "16" της διοργάνωσης. Βολεύεται και με ισοπαλία ο Ερυθρός Αστέρας, αρκεί να μην κερδίσει η Μίντιλαντ στην έδρα της Λουντογκόρετς, στο άλλο παιχνίδι. Η Μπράγκα θα τερματίσει δεύτερη αν τόσο η ίδια όσο και η Μίντιλαντ (στο άλλο παιχνίδι του ομίλου) δεν κερδίσουν. Ο Ερυθρός Αστέρας θα πάρει τη δεύτερη θέση αν χάσει και η Μίντιλαντ δεν κερδίσει ή αν φέρει ισοπαλία και η Μίντιλαντ.

Οι γηπεδούχοι έρχονται από δύο διαδοχικές νίκες, ενώ στο Γιουρόπα Λιγκ βρίσκονται στη 2η θέση και στο -1 από τον πρωτοπόρο Ερυθρό Αστέρα. Οι Σέρβοι βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα, καθώς έρχονται από επτά διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και θα διεκδικήσουν και σήμερα το καλύτερο αποτέλεσμα. Η Μπράγκα ωστόσο είναι ποιοτικότερη και αποδίδει καλύτερα στην έδρα της, κάτι που περιμένουμε ότι θα αξιοποιήσει σήμερα ιδανικά. Θα τη στηρίξουμε και θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 1.95.

Επόμενη πρόταση έρχεται από την αναμέτρηση Σοσιεδάδ - Αϊντχόφεν. Αμφότερες έχουν εξασφαλίσει τουλάχιστον την τρίτη θέση. Η Σοσιεδάδ θέλει μόνο νίκη για να τερματίσει 2η, ενώ η Αϊντχόφεν βολεύεται και με ισοπαλία. Η ομάδα που θα τερματίσει 1η στον όμιλο προκρίνεται στους "16" της διοργάνωσης. Η ομάδα που θα τερματίσει 2η στον όμιλο θα παίξει νοκ άουτ ματς με ομάδα που θα τερματίσει 3η στο Champions League. Η ομάδα που θα τερματίσει 3η στον όμιλο, συνεχίζει στο Europa Conference League. Η Σοσιεδάδ βρίσκεται σε κακή κατάσταση και δεν διανύει την καλύτερη της περίοδο, σε αντίθεση με την Αϊντχόφεν που έρχεται από θετικό σερί και παίζει σήμερα για δύο αποτελέσματα. Επιλογή μας το Χ2 σε απόδοση 2.05.

Δείτε τις σημερινές προτάσεις αλλά και τα υπόλοιπα Προγνωστικά Στοιχήματος για τα παιχνίδια της ημέρας στο Betarades.gr