Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Μπορεί τον «άσο» η Στουτγάρδη! (vid)

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Το Σάββατο (15/12) έφτασε, και το πρόγραμμα στο κουπόνι του στοιχήματος παίρνει φωτιά! Αναμετρήσεις υπάρχουν σε όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης, ενώ εμείς θα ασχοληθούμε με Γερμανία, Αγγλία και Ελλάδα. Ελληνικό χρώμα έχει και το προγνωστικό μας στο μπάσκετ, που προκύπτει από το παιχνίδι της ΑΕΚ με το Λαύριο. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε αναλυτικές και χρήσιμες πληροφορίες για τη στοιχηματική σας εμπειρία, όπως τα αποτελέσματα πάμε στοίχημα. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

«Καίγεται» η Στουτγάρδη

Μεγάλης κρισιμότητας είναι το ματς που διεξάγεται σήμερα, για την 15η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, ανάμεσα στη Στουτγάρδη και τη Χέρτα. Οι γηπεδούχοι άλλαξαν προπονητή μετά την αρνητική τους πορεία στο πρωτάθλημα, που τους έχει φέρει μόλις έναν πόντο πάνω από τον απευθείας υποβιβασμό. Πλέον, τα ηνία της ομάδας έχει ο Βάιντσιρλ, και έχει ήδη καταφέρει να βελτιώσει έστω και λίγο την εικόνα της. Το 3-0 της περασμένης αγωνιστικής από την Γκλάντμπαχ μάλλον αδικεί την προσπάθεια της Στουτγάρδης, που «λύγισε» τελικά στο δεύτερο ημίχρονο. Η Χέρτα από την άλλη είναι στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, αλλά έχει μια πτώση στην απόδοσή της. Σήμερα μάλιστα, θα απουσιάσουν σημαντικοί μεσοεπιθετικοί ποδοσφαιριστές της, και το ούτως ή άλλως υπάρχον πρόβλημα στη δημιουργία μεγαλώνει. Σαφώς, η ομάδα που χρειάζεται πιο πολύ τη νίκη είναι η Στουτγάρδη, καθώς δεν θέλει σε καμία περίπτωση να κινδυνέψει με υποβιβασμό. Οι γηπεδούχοι, με τον κόσμο στο πλευρό τους, θέλουν να πιστοποιήσουν ότι αλλάζουν προς το καλύτερο, με το νέο προπονητή, και να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Επιπλέον, οι απουσίες της Χέρτα κάνουν ακόμα πιο κατάλληλες τις συνθήκες για μια νίκη της Στουτγάρδης. Έτσι, θα στηρίξουμε τον 1 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας), σε απόδοση 2.00.

Σκοράρουν Αστέρας και ΟΦΗ

Η ελληνική Σούπερ Λιγκ μπαίνει στη 14η αγωνιστική της, και ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον ΟΦΗ. Οι «Αρκάδες» είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μετράνε τρεις συνεχόμενες νίκες, επί Λεβαδειακού, Λάρισας και ΠΑΣ Γιάννινα. Ο ερχομός του Παράσχου έχει βοηθήσει εμφανώς την ομάδα, που εκμεταλλεύεται και το γεγονός ότι το πρόγραμμά της έχει... στρώσει. Με τα τελευταία αποτελέσματα, ο Αστέρας ανέβηκε στη δέκατη θέση της βαθμολογίας και κοιτάει ψηλότερα. Απεναντίας, ισόβαθμος με τον ΠΑΣ Γιάννινα που υποβιβάζεται είναι ο ΟΦΗ, που δυσκολεύεται πολύ εκτός έδρας. Ωστόσο, θα πάει στην Τρίπολη με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 3-1. Οι Κρητικοί αντιμετωπίζουν σοβαρά αμυντικά προβλήματα, που δεν τους επιτρέπουν να παίρνουν τους πόντους που θα μπορούσαν. Επιθετικά, βρίσκουν συνήθως τις λύσεις και διαθέτουν ποδοσφαιριστές ικανούς να κάνουν τη διαφορά σε τέτοια ματς, όπως το σημερινό. Σε κάθε περίπτωση, ο Αστέρας Τρίπολης είναι το φαβορί για τη νίκη απόψε, αλλά ο ΟΦΗ είναι... περίεργη ομάδα και δεν πρέπει να τον υποτιμήσει κανείς. Πιστεύουμε ότι οι φιλοξενούμενοι θα βρουν γκολ και στο «Θ.Κολοκοτρώνης», και μπορούν να βάλουν δύσκολα στους γηπεδούχους. Βέβαια, βλέπουμε και τον Αστέρα να σκοράρει, καθώς έχι την ποιότητα να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά του ΟΦΗ, που μεγαλώνουν μακριά από την Κρήτη. Επομένως, η καλύτερη επιλογή είναι το Goal/Goal στο 2.50.

Πολλά γκολ στο «Μολινό»

Δύο από τις ευχάριστες παρουσίες της φετινής θα αναμετρηθούν απόψε. Ο λόγος για τη Γουλβς και την Μπόρνμουθ, με το παιχνίδι να γίνεται στην έδρα της πρώτης. Ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες, με τη Μπόρνμουθ να έχει 23 και τη Γουλβς 22. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από σπουδαίο «διπλό» με 1-2 επί της Νιουκάστλ και θέλουν να ξεπεράσουν σήμερα μια άμεση ανταγωνίστριά τους. Οι φιλοξενούμενοι, την προηγούμενη εβδομάδα, ηττήθηκαν με το βαρύ 0-4 από τη Λίβερπουλ και έδειξαν ότι έχουν αμυντικές αδυναμίες. Παρόλα αυτά, διαθέτουν ποιότητα και είναι δίκαια στο πρώτο μισό της κατάταξης. Εξαιρετικούς παίκτες όμως έχει στο ρόστερ της και η Γουλβς, που ειδικά στην έδρα της παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και σκοράρε με άνεση. Γενικά, μιλάμε για δύο σύνολα που αρέσκονται στην επιθετική τακτική και είναι πολύ δουλεμένες, κάτι που φαίνεται στο χορτάρι. Μάλιστα, η Μπόρνμουθ έχει φτάσει τα οκτώ συνεχόμενα Over 2.5, δείγμα του ότι δεν κλείνεται πίσω και διεκδικεί νίκες. Ένα εντυπωσιακό παιχνίδι περιμένουμε να μας προσφέρουν και σήμερα, αμφότεροι οι αντίπαλοι, τηρώντας τις επιθετικές συνήθειές τους. Το ματς έχει και βαθμολογική σημασία, και δίνει ένα καλό προβάδισμα στο νικητή, στην προσπάθεια για την έξοδο στην Ευρώπη. Προβλέπουμε μια «μάχη» με άγρια ομορφιά, και επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.92.

Τρομερή η άμυνα της ΑΕΚ

Μεταφερόμαστε στο μπάσκετ και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ λοιπόν, φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ το Λαύριο. Οι γηπεδούχοι είναι σε φόρμα, και αυτό αποδεικνύεται από τις νίκες τους τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο FIBA Champions League. Η «Ένωση», έχει ρεκόρ 6-2 στη Basket League, ενώ έφτασε το 7-1 στην Ευρώπη, με επτά σερί νίκες! Και όλα αυτά, με βάση την εκπληκτική άμυνα των παικτών του Λούκα Μπάνκι. Ενδεικτικά, η ΑΕΚ δέχεται μετά βίας πάνω από 70 πόντους στα τελευταία παιχνίδια της. Το Λαύριο δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή φοβερή ομάδα, και η αδυναμία του είναι κυρίως στην επίθεση. Μάλιστα, εκτός έδρας, ο μέσος όρος του ενεργητικού του είναι οι 70 πόντοι. Η ΑΕΚ είναι φυσικά το μεγάλο φαβορί για το ροζ φύλλο αγώνα, και αναμένεται να το κατακτήσει με τη συνήθη τακτική της. Θέλει να εξουδετερώσει τα επιθετικά ατού του Λαυρίου, και μέσα από την άμυνα να βρει ρυθμό και στην επίθεση. Δύσκολα οι γηπεδούχοι θα δεχτούν πάνω από 70 πόντους απόψε, και για αυτό ποντάρουμε στο Λαύριο Under 71.5 σε απόδοση 1.93.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε τα βίντεο για το παιχνίδι του Άρη με τον Παναιτωλικό!

Το βίντεο του Betarades.gr για τον αγώνα Άρης – Παναιτωλικός

 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!